Βασίλης Καρράς

Βασίλης Καρράς: Το τηλεφώνημα στον Νίκο Μακρόπουλο πριν φύγει από τη ζωή - «Πιτσιρίκο θέλω μία χάρη»

Life
Βασίλης Καρράς: Το τηλεφώνημα στον Νίκο Μακρόπουλο πριν φύγει από τη ζωή - «Πιτσιρίκο θέλω μία χάρη»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

''Ο Βασίλης ήξερε πολύ καλά τι έχει, με πήρε τηλέφωνο δύο μήνες πριν φύγει από τη ζωή και μου λέει: πιτσιρίκο, θέλω να μου κάνεις μία χάρη''

Ο Νίκος Μακρόπουλος σε συνέντευξη που παραχώρησε αποκάλυψε το τελευταίο τηλεφώνημα που είχε από τον Βασίλη Καρρά, λίγο πριν φύγει από τη ζωή.

Ο τραγουδιστής ήταν καλεσμένος στο «2Night Show» της Τετάρτης 7 Φεβρουαρίου και συγκινημένος είπε για τον άλλοτε συνεργάτη του: «Η σχέση μου με τον Βασίλη είναι γνωστή. Είχαμε δουλέψει τρεις φορές μαζί, είχαμε μία σχέση αγάπης, εκτίμησης και σεβασμού. Ο Βασίλης ήξερε πολύ καλά τι έχει, με πήρε τηλέφωνο δύο μήνες πριν φύγει από τη ζωή και μου λέει: πιτσιρίκο, θέλω να μου κάνεις μία χάρη, να πεις ένα τραγούδι αλλά να βάλεις την ψυχούλα σου. Και εκεί αρχίζει και κλαίει».

Ο Νίκος Μακρόπουλος συνέχισε: «Εγώ ήμουν συγκλονισμένος, άρχισα να κλαίω κι εγώ. Κλείσαμε το τηλέφωνο, γιατί δεν μπορούσαμε να μιλήσουμε. Ο Βασίλης ήταν γενικότερα ευσυγκίνητος, πόσο μάλλον με την αρρώστια του».

Και πρόσθεσε: «Το έγραψα τελικά το τραγούδι και του το έστειλα να το ακούσει. Με ξαναπαίρνει τηλέφωνο και μου λέει "σε ευχαριστώ πολύ, γιατί έβαλες την ψυχούλα σου". Και άρχισε πάλι να κλαίει και να κλαίω κι εγώ. Ήταν η τελευταία φορά που μίλησα με τον Βασίλη».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News