Σάττι Ξυλούρης

Κάτι "τρέχει" στον αέρα... με τη Μαρίνα Σάττι και τον Νίκο Ξυλούρη;

Life
Κάτι "τρέχει" στον αέρα... με τη Μαρίνα Σάττι και τον Νίκο Ξυλούρη;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο λόγος για το Νίκο Ξυλούρη (τον γιο του Ψαρογιώργη κι εγγονό του Ψαραντώνη) και την Μαρίνα Σάττι.

Εδώ και λίγο καιρό πληροφορούμαστε -από πολλές... μπάντες- ότι δύο από τους πιο αγαπημένους -και ταλαντούχους- καλλιτέχνες κρητικής καταγωγής έχουν έρθει κοντά τους τελευταίους μήνες και στο πλαίσιο της διττής κοινής τους αφετηρίας (μουσική και φυσικά... Κρήτη) έχουν γνωριστεί καλύτερα και έχουν αναπτύξει κατά τις φήμες στην πόλη μια όμορφη σχέση. Ήδη συζητείται πολύ στην Κρήτη ως φήμη ωστόσο και οι φήμες μένει να επιβεβαιώνονται.  

Ο λόγος για το Νίκο Ξυλούρη (τον γιο του Ψαρογιώργη κι εγγονό του Ψαραντώνη) και την Μαρίνα Σάττι.

H Μαρίνα με την "απίστευτη" φωνή της και το ιδιαίτερο μουσικό της ταλέντο βρίσκεται στον "αφρό" της δημοσιότητας εδώ κι αρκετά χρόνια, ενώ θυμίζουμε ότι πρόσφατα "κλείδωσε" η συμμετοχή της στην Eurovision 2024 όπου θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας!

Ο Νίκος ο οποίος βρίσκεται από... γεννησιμιού του σε μουσικό περιβάλλον, έγινε ιδιαίτερα γνωστός τα τελευταία χρόνια, καθώς μαζί με τον μικρότερο αδερφό του Αντώνη, συνιστούν ένα από τα πιο ελπιδοφόρα μουσικά δίδυμα παίζοντας κρητική μουσική.

Μάλιστα, το τελευταίο διάστημα, το νέο μουσικό εγχείρημά τους περιλαμβάνει και την αδερφή τους Απολλωνία: Νίκος (τύμπανα), Αντώνης (ηλεκτρική κιθάρα) και Απολλωνία (φωνή) αποτελούν τους Frenzee οι οποίοι μετρούν ήδη δεκάδες live σε Ελλάδα, αλλά και εξωτερικό, παίζοντας hardcore punk.

Ήδη, μάλιστα, οι Frenzee έχουν κερδίσει το δικό τους φανατικό κοινό -και- στην Κρήτη.
 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News