ΓΟΝΔΟΛΑ ΒΕΝΕΤΙΑ

Από τις πολλές selfies τούμπαραν την γόνδολα που ήταν μέσα στη Βενετία (vid)

Life
Από τις πολλές selfies τούμπαραν την γόνδολα που ήταν μέσα στη Βενετία (vid)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο βαρκάρης είχε πει στους 5 επιβάτες της γόνδολας να κάτσουν ακίνητοι μέχρι να περάσει η γόνδολα κάτω από τη γέφυρα, ώστε να μην διαταράξουν την ισορροπία της. Παρά την προειδοποίηση, οι επιβάτες συνέχισαν να στέκονται όρθιοι και να βγάζουν φωτογραφίες, με αποτέλεσμα να αναποδογυρίσει

Στα παγωμένα νερά της Βενετίας βρέθηκε μία ομάδα τουριστών καθώς η γόνδολα στην οποία επέβαιναν αναποδογύρισε. Λίγο πριν από το ατύχημα ο γονδολιέρης είχε προειδοποιήσει τους τουρίστες να μην βγάζουν selfies και να μην στέκονται όρθιοι.


Η γόνδολα περνούσε κάτω από μια γέφυρα κοντά στην πλατεία του Αγίου Μάρκου όταν αναποδογύρισε, ρίχνοντας τους επιβάτες της στο νερό, όπως φαίνεται σε βίντεο που αναρτήθηκε στο TikTok.

Ο γονδολιέρης είχε επιχειρήσει έναν δύσκολο ελιγμό για να περάσει κάτω από τη γέφυρα, ενώ οι τουρίστες από την Κίνα συνέχιζαν να μετακινούνται μέσα από τη βάρκα και έβγαζαν φωτογραφίες τους εαυτούς τους και τα φημισμένα αξιοθέατα της πόλης, σύμφωνα με τον Guardian.


Ο βαρκάρης είχε πει στους 5 επιβάτες της γόνδολας να κάτσουν ακίνητοι μέχρι να περάσει η γόνδολα κάτω από τη γέφυρα, ώστε να μην διαταράξουν την ισορροπία της. Παρά την προειδοποίηση, οι επιβάτες συνέχισαν να στέκονται όρθιοι και να βγάζουν φωτογραφίες, με αποτέλεσμα να αναποδογυρίσει.


Σε βίντεο που κυκλοφορούν στα social media, φαίνονται οι τουρίστες  να προσπαθούν να μείνουν στην επιφάνεια κρατώντας την αναποδογυρισμένη βάρκα και να φωνάζουν: «Θεέ μου» Ο γονδολιέρης που έπεσε και αυτός στα παγωμένα νερά του καναλιού, βοήθησε τους επιβάτες να σωθούν. Ευτυχώς από την ανατροπή της γόνδολας δεν υπήρξε κάποιος τραυματισμός.

 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News