μπρίτνει σπιαρσ

Britney Spears: Είναι ψευδής η είδηση ότι η “πριγκίπισσα της ποπ” θέλει να συμφιλιωθεί με τον πατέρα της

Life
Britney Spears: Είναι ψευδής η είδηση ότι η “πριγκίπισσα της ποπ” θέλει να συμφιλιωθεί με τον πατέρα της

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η “πριγκίπισσα της ποπ” έχει αναφερθεί στην κακή σχέση που έχει με τον πατέρα της στο βιβλίο της «The Woman in Me»

Καμία διάθεση δεν φαίνεται πως έχει η Μπρίτνεϊ Σπίαρς για να τα βρει με τον πατέρα της, την ίδια ώρα που έχει γίνει γνωστό ότι ο Τζέιμι Σπίαρς αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας και πως οι γιατροί προχώρησαν σε ακρωτηριασμό του ποδιού του.

μπριτνει σπιαρσ

Πηγές είπαν στο Page Six ότι η είδηση που ισχυρίζεται ότι η “πριγκίπισσα της ποπ” θέλει να συμφιλιωθεί με τον πατέρα της είναι ψευδής. Το TMZ ανέφερε την Τρίτη ότι πηγές του δήλωσαν πως η τραγουδίστρια είπε ότι της «λείπει» ο πατέρας της και μάλιστα έχει σκεφτεί να του στέλνει χρήματα κατά καιρούς για να τον βοηθήσει.

Η Σπίαρς και ο πατέρας της δεν μπόρεσαν να διευθετήσουν τις διαφωνίες τους σχετικά με την υποτιθέμενη κακοδιαχείριση των οικονομικών της, εν μέσω της πολυετούς κηδεμονίας της, στο δικαστήριο, επομένως ο τελευταίος ισχυρισμός, φαίνεται ιδιαίτερα απίθανος.

βιβλιο μπριτνει σπιαρσ

Η “πριγκίπισσα της ποπ” έχει αναφερθεί στην κακή σχέση που έχει με τον πατέρα της στο βιβλίο της «The Woman in Me». Μάλιστα στο βιβλίο της μίλησε και για το γεγονός πως ο πατέρας της, της είχε πει «επανειλημμένα» ότι φαινόταν χοντρή και ότι είχε περιορίσει την τροφή της σε κοτόπουλο και κονσερβοποιημένα λαχανικά για δύο χρόνια.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News