Γαρδέλης

Παραμένει νοσηλευόμενος στο ψυχιατρείο ο Σταμάτης Γαρδέλης (vid)

Life
Παραμένει νοσηλευόμενος στο ψυχιατρείο ο Σταμάτης Γαρδέλης (vid)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νέες δηλώσεις για τον αγαπημένο ηθοποιό έκανε η μητέρα του

Κινδυνεύει να χάσει τους κόπους μιας ολόκληρης ζωής και παλεύει να μην χάσει και την ψυχική του υγεία. Με την θηλιά στον λαιμό του να τον πνίγει ένα βήμα πριν χάσει τα πάντα με θάρρος και χωρίς ταμπού ζητά βοήθεια. Ο Σταμάτης Γαρδέλης παρουσίαζε αυτοκτονικές τάσεις. Παραμένει νοσηλευόμενος στην Α΄ Ψυχιατρική Κλινική στο «Δαφνί» και παρακολουθείται από τους θεράποντες ιατρούς, οι οποίοι προσπαθούν να προσδιορίσουν την κατάσταση της ψυχικής του υγείας. 

Ο ηθοποιός ήρθε σε απόγνωση, καθώς κινδυνεύει να χάσει το σπίτι του λόγω ενός γραφειοκρατικού κολλήματος, το οποίο τον ταλαιπωρεί εδώ και χρόνια.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής, Το πρωινό ο Σταμάτης Γαρδέλης έχει κλειστό το κινητό του και μιλά με ελάχιστα πρόσωπα. Επισκέψεις δεν έχει δεχθεί, αλλά έχει δεχθεί πολλές κλήσεις στο κινητό του και ο ίδιος ανταποκρίνεται σε οποιοδήποτε τηλεφώνημα επιθυμεί.

Η μητέρα του που είναι δίπλα του και έκανε νέες δηλώσεις στο Πρωινό.

Η μητέρα του Σταμάτη Γαρδέλη είπε χαρακτηριστικά: «Είναι χάλια, μία ανεβαίνει, μία κατεβαίνει. Δεν είναι και τόσο καλά, αλλά ούτε άσχημα είναι. Εξετάσεις του κάνουν. Στενοχωρημένος είναι, κουρασμένος είναι, στενοχωρημένος είναι που αρρώστησε. Το μεσημέρι θα με πάρει τηλέφωνο. Για όσους ενδιαφέρονται για το παιδί μου, τους ευχαριστώ».

 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News