Στόλισμα Χριστουγέννων

Εύβοια: Στόλισε το σπίτι της με 6.000 λαμπάκια - Ο λόγος που συγκινεί… «Θα στολίζω όσο αντέχω» (vid)

Life
Εύβοια: Στόλισε το σπίτι της με 6.000 λαμπάκια - Ο λόγος που συγκινεί… «Θα στολίζω όσο αντέχω» (vid)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η κ. Σπυριδούλα Μυρότσιου, μητέρα τριών παιδιών και γιαγιά πέντε εγγονιών, εξήγησε τον λόγο που στολίζει κάθε χρόνο με τέτοιο ζήλο, αγνοώντας τον αρκετά αυξημένο λογαριασμό ρεύματος που θα λάβει

Μπορεί οι λογαριασμοί ρεύματος να αποτελούν ακόμα «αγκάθι» για τα ελληνικά νοικοκυριά και οι περισσότεροι να ψάχνουν ακόμα τρόπους να κάνουν οικονομικά, μία γυναίκα όμως στο Αλιβέρι αψηφά τη ΔΕΗ και το φουσκωμένο... ραβασάκι και έχει ήδη στολίσει το σπίτι της με 6.000 χριστουγεννιάτικα λαμπιόνια.

Η κ. Σπυριδούλα Μυρότσιου, κάτοικος του χωριού Βέλος, Αλιβερίου στην Εύβοια, μητέρα τριών παιδιών και γιαγιά πέντε εγγονιών, μίλησε στον ΣΚΑΪ και εξήγησε τον λόγο που στολίζει κάθε χρόνο με τέτοιο ζήλο, αγνοώντας τον αρκετά αυξημένο λογαριασμό ρεύματος που θα λάβει.

«Δεν με ενοχλεί καθόλου η ΔΕΗ, ούτε η ενεργειακή κρίση, δεν σκέφτομαι τίποτα, αυτό που με ενδιαφέρει είναι να αλλάξει η διάθεση της οικογένειας και των συμπολιτών μου. Περιμένουν να στολίσω για να στολίσουν και οι υπόλοιποι», λέει η κ. Σπυριδούλα, εξηγώντας ότι εκείνη δίνει το σήμα για τον στολισμό της γειτονιάς, ενώ δηλώνει ότι δεν πρόκειται να σταματήσει στα 6.000 λαμπάκια. 

«Είναι ένα όνειρο που είχε ο σύζυγος, που δεν βρίσκεται εν ζωή πλέον», εξηγεί, όπως γράφει το newsbomb.gr. «Είχαμε δει μία ταινία με τον Ντάνι Ντε Bίτο, που ήθελε το σπίτι του να φαίνεται από το διάστημα, όπου είναι εκεί ψηλά, να το βλέπει και να φέγγει», λέει και συγκινεί συμπληρώνοντας ότι θα στολίζει, όσο αντέχει, ενώ κλείνοντας αναφέρει ότι δεν έχει τελειώσει ακόμα τον στολισμό του σπιτιού.

 

 

 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News