Πασχάλης Τερζής - Αργύρης Παπαργυρόπουλος

Πασχάλης Τερζής: Τηλεφωνική παρέμβαση σε τηλεοπτική εκπομπή - Τι απάντησε όταν δέχτηκε πρόταση για νέο τραγούδι (vid)

Life
Πασχάλης Τερζής: Τηλεφωνική παρέμβαση σε τηλεοπτική εκπομπή - Τι απάντησε όταν δέχτηκε πρόταση για νέο τραγούδι (vid)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο γνωστός επιχειρηματίας στον χώρο της νυχτερινής διασκέδασης Αργύρης Παπαργυρόπουλος τού έκανε πρόταση για ένα νέο τραγούδι, με τον καλλιτέχνη να δέχεται

Ο γνωστός επιχειρηματίας στο χώρο της νυχτερινής διασκέδασης έδωσε συνέντευξη σε τηλεοπτική εκπομπή, με αφορμή τον πλειστηριασμό της βίλας του στη Γλυφάδα, με τον Πασχάλη Τερζή να κάνει μια τηλεφωνική παρέμβαση.

Ο γνωστός επιχειρηματίας μίλησε στη “Super Κατερίνα”, ενώ πολλοί καλλιτέχνες που συνεργάστηκαν μαζί του στο παρελθόν μίλησαν για εκείνον δημόσια. Ανάμεσα σε αυτούς ήταν και ο Πασχάλης Τερζής. Μάλιστα, εκτός από το ξάφνιασμα που προκάλεσε το τηλεφώνημά του, ο Αργύρης Παπαργυρόπουλος δεν έκρυψε τη συγκίνησή του.

Μάλιστα, έκανε και μια πρόταση στον τραγουδιστή να τραγουδήσει ένα κομμάτι που γράφτηκε για τη ζωή του. «Για σένα Πασχάλη είχε γραφτεί από τον Ηλία Φιλίππου με τον Κυριάκο Παπαδόπουλο. Θέλουν να το πεις», είπε χαρακτηριστικά.

Ο Πασχάλης Τερζής του απάντησε καταφατικά. «Βέβαια, ποιος θα σου πει όχι εσένα; Για τον Αργύρη δίνω τα πάντα», του είπε, παρά το γεγονός ότι έχει αποσυρθεί από τις πίστες και τη δισκογραφία.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News