Αποκλειστικό: Η Κρητικιά που ντούμπλαρε τη Μέγκαν Φοξ στους «Αναλώσιμους 4» - Εικόνες από τα γυρίσματα στην Ελλάδα

Η επιτυχία της Μαρίας από το Ηράκλειο βασίζεται στο ταλέντο, την επιμονή και την προσπάθεια - Δείτε εικόνες από τα γυρίσματα της τανίας «Αναλώσιμοι 4» στην Θεσσαλονίκη

Όλοι γνωρίζουμε για εκείνους που αναλαμβάνουν να ντουμπλάρουν διάσημους ηθοποιούς σε ταινίες και σειρές, σπάνια έχουμε όμως την ευκαιρία να τους γνωρίσουμε.

Η Μαρία Βουρλιδάκη, μια ταλαντούχα Ελληνίδα τραγουδίστρια και ηθοποιός, έκανε το απίστευτο: Ντούμπλαρε την διάσημη Megan Fox στην πολυαναμενόμενη ταινία "Αναλώσιμοι 4". Ομολογουμένως δεν επιλέχτηκε τυχαία για αυτή τη δουλειά, καθώς η ομοιότητά της με την ηθοποιό είναι εκπληκτική, ενώ και η ίδια είναι πανέμορφη.

Η επιλογή της Μαρίας για να ντουμπλάρει την Megan Fox ήταν αποτέλεσμα ενός αυστηρού casting που περιελάβανε πολλές υποψήφιες. Τελικά, η απόφαση πάρθηκε από την ίδια τη Megan Fox, η οποία είδε στη Μαρία όλα τα χαρακτηριστικά που χρειάζονταν για να την αντικαταστήσει σε σκηνές δράσης και όπου αλλού κρίθηκε απαραίτητη η αντικατάστασή της. Αυτά περιελάμβαναν το ύψος, το βάρος, χρώμα δέρματος  και τα χαρακτηριστικά του προσώπου.

Η 31χρονη, Μαρία Βουρλιδάκη εργάζεται επαγγελματικά και ως τραγουδίστρια, έχοντας κερδίσει το κοινό της Θεσσαλονίκης, όπου ζει κι εργάζεται τα τελευταία δέκα χρόνια. Μάλιστα, εκτός από τη συμμετοχή της στους "Αναλώσιμους 4," ετοιμάζεται να κάνει το ντεμπούτο της στον κινηματογράφο με νέα ταινία που θα κυκλοφορήσει το 2024.

Δείτε τη συνέντευξη στο «Καλό Μεσημέρι»

Ποια είναι η Μαρία Βουρλιδάκη

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Ηράκλειο Κρήτης όπου ολοκλήρωσε τον πρώτο κύκλο σπουδών της στον τομέα της πληροφορικής. Εκεί γεννήθηκε η μεγάλη της αγάπη για την υποκριτική όπου πήρε την απόφαση να κυνηγήσει το όνειρο της. Μετακόμισε στην Θεσσαλονίκη για να σπουδάσει στην Ανώτερη δραματική σχολή Ανδρέας Βουτσινάς κι αυτή ήταν η κινητήριος δύναμη για να ολοκληρώσει ακόμη έναν κύκλο σπουδών. «Το θέατρο με ολοκλήρωσε σαν άνθρωπο, μου άνοιξε τα επίπεδα αντίληψης και με βοήθησε να ταξιδεύω σε ρόλους και προσωπικότητες που δεν γνώριζα ότι είχα μέσα μου .Φυσικά το θέατρο εμπεριέχει μουσική και τραγούδι και ποιος δεν αγαπάει το τραγούδι; Κι αυτό με τη σειρά του αποτέλεσε ένα ακόμη σκαλοπάτι της καλλιτεχνικής μου διαδρομής», δηλώνει στο neakriti.gr.

Η επιτυχία της Μαρίας βασίζεται στο ταλέντο, την επιμονή και την προσπάθεια. Όταν ένας άνθρωπος αγαπά τη δουλειά του, αφιερώνει τον εαυτό του σε αυτήν και προσπαθεί καθημερινά να δώσει το κάτι παραπάνω, πρέπει να αναγνωρίζεται και να προχωράει μπροστά. Της ευχόμαστε τα καλύτερα που... έρχονται.

Δείτε εικόνες

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News