Ελένη Ράντου

Ελένη Ράντου για την άνοια της μητέρας της: «Έχω λίγο διαλυθεί, έζησα ένα καλοκαίρι-θρίλερ» (vid)

Life
Ελένη Ράντου για την άνοια της μητέρας της: «Έχω λίγο διαλυθεί, έζησα ένα καλοκαίρι-θρίλερ» (vid)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Από την ώρα που άρχισε η περιπέτεια της μητέρας μου, έχει παραλύσει ολόκληρο το περιβάλλον μου» δήλωσε η ηθοποιός

Η Ελένη Ράντου μίλησε το πρωί της Δευτέρας για το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει η μητέρα της.

Συγκριμένα, η γνωστή ηθοποιός εμφανίστηκε στο «Πρωινό» όπου μίλησε, μεταξύ άλλων, για την άνοια από την οποία πάσχει η μητέρα της.

Αρχικά η Ελένη Ράντου ανέφερε: «Το θέμα της άνοιας είναι τεράστιο. Παραλύει ολόκληρο το περιβάλλον. Εγώ, από την ώρα που άρχισε η περιπέτεια της μητέρας μου, έχει παραλύσει ολόκληρο το περιβάλλον μου. Για να φροντίσεις ένα τέτοιο άτομο δεν υπάρχει όχι καμία βοήθεια… δεν ξέρεις από πού να το πιάσεις. Αυτό ακινητοποιεί τα πάντα».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο 19:23:

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Η παραδοξότητα που συμβαίνει σε ένα άτομο, αρχίζει και μεταδίδεται παντού. Δηλαδή, έχω φτιάξει ένα πολύ τρελό σύμπαν για να μπορέσω να φροντίσω ένα άτομο το οποίο πάσχει από άνοια. Και σε επηρεάζει και σε παραλύει και κοστίζει απίστευτα σε χρόνο, σε πόνο και χρήμα, που δεν μπορούν να το υποστηρίξουν πάρα πολλοί άνθρωποι. Είσαι πολύ μόνος σου…».

«Λυγίζεις. Έχω λίγο διαλυθεί. Μου λες αυτή τη στιγμή ότι με βλέπεις που χαμογελάω και μου φαίνεται περίεργο, γιατί έχω ζήσει ένα καλοκαίρι το οποίο ήταν θρίλερ. Το να φροντίζεις έναν άνθρωπο με άνοια είναι σαν να ζεις ένα θρίλερ καθημερινά, με την ένταση που δεν ξέρεις πότε θα σου κοπεί η ανάσα. Τρομακτική ασθένεια, συμβαίνει πια σε πολύ κόσμο, δεν υπάρχει καμία πρόοδος της επιστήμης πάνω σε αυτό, σηκώνουν όλοι τα χέρια ψηλά, είσαι αβοήθητος και είσαι αβοήθητος και από οποιαδήποτε έρευνα, δεν υπάρχει καν χώρος να υποδεχτεί αυτά τα άτομα», είπε στο τέλος η Ελένη Ράντου.


 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News