Σύντροφος Κασσελάκη

Στέφανος Κασσελάκης: Αυτή είναι η καλλονή πρώην σύντροφός του (vid)

Life
Στέφανος Κασσελάκης: Αυτή είναι η καλλονή πρώην σύντροφός του (vid)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το όνομα της γυναίκας δεν έχει γίνει γνωστό, ωστόσο σε παλιότερη ανάρτηση το 2014, μία κοινή φίλη του πρώην ζευγαριού τους έδινε «συγχαρητήρια», δύο ημέρες μετά τα γενέθλια του Στέφανου Κασσελάκη

Κοινές φωτογραφίες με την πρώην σύντροφό του, με την οποία ο Στέφανος Κασσελάκης υπήρξε σε σχέση για πέντε χρόνια, έρχονται στο φως της δημοσιότητας. Πρόκειται για στιγμιότυπα από την εποχή που ο νέος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ είχε επισκεφθεί με την τότε αγαπημένη του το Μοναστήρι του Οσίου Δαυίδ.

Σύμφωνα με τον Θάνο Βάγιο στην εκπομπή «Πρωινό» του Γιώργου Λιάγκα, η ξανθιά καλλονή ήταν συμφοιτήτρια του Στέφανου Κασσελάκη στο Τμήμα Διεθνών Σχέσεων στο Πανεπιστήμιο της Πενσυλβάνια.

Το όνομα της γυναίκας δεν έχει γίνει γνωστό, ωστόσο σε παλιότερη ανάρτηση το 2014, μία κοινή φίλη του πρώην ζευγαριού τους έδινε «συγχαρητήρια», δύο ημέρες μετά τα γενέθλια του Στέφανου Κασσελάκη.

«Θυμάμαι την εποχή του πανεπιστημίου να έρχομαι εδώ στην Εύβοια, στο μοναστήρι του Οσίου Δαυίδ, όπου έχω βαφτιστεί, και να προσεύχομαι να έχει καλά τους δικούς μου και να μην είμαι γκέι. Ναι, προσευχόμουν να μην είμαι γκέι. Δεν έχω καλές αναμνήσεις από την εφηβεία», είχε δηλώσει ο Στέφανος Κασσελάκης στην εφημερίδα “Καθημερινή”.

 

 

 

 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News