Γρηγόρης Πετράκος - Θεοφανία Παπαθωμά

Χωρισμός-βόμβα: Μετά από δέκα χρόνια δεν είναι πια μαζί η Θεοφανία Παπαθωμά με τον Γρηγόρη Πετράκο (vid)

Life
Χωρισμός-βόμβα: Μετά από δέκα χρόνια δεν είναι πια μαζί η Θεοφανία Παπαθωμά με τον Γρηγόρη Πετράκο (vid)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δεν έχει τοποθετηθεί, ωστόσο, κανένας από τους δύο δημόσια σχετικά

Τέλος στη σχέση τους φαίνεται να έχουν δώσει, η Θεοφανία Παπαθωμά και ο Γρηγόρης Πετράκος, ύστερα από 10 χρόνια.

Η ηθοποιός και ο τραγουδιστής, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso, δεν είναι πλέον μαζί και πήραν αυτή την απόφαση κυρίως λόγω ιδεολογικών διαφορών. Πηγές από το στενό περιβάλλον του πρώην ζευγαριού αναφέρουν, κατά τις ίδιες πληροφορίες, πως έχουν θέσει ήδη σε απόλυτη προτεραιότητα τις δύο κόρες τους, την 8χρονη Αγάπη και την 6χρονη Αθηνά.

Η σχέση τους ξεκίνησε το 2013 και τη διατήρησαν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Σε σπάνια αναφορά για τον σύντροφό της, η ηθοποιός είχε πει τον Οκτώβριο του 2021: «Ασχολείται πολύ με τα παιδιά και με βοηθάει αρκετά. Δεν θα πω ότι έχω παράπονο. Υπάρχει έρωτας ανάμεσά μας, όπως και ο θαυμασμός και η αγάπη».

Από τη δική του πλευρά, ο τραγουδιστής δήλωσε  τον περασμένο Μάρτιο: «Εγώ με το που τη γνώρισα κατάλαβα ότι είναι ο προσωπικός μου δρόμος. Και, πράγματι, με έχει κάνει καλύτερο άνθρωπο κατά 500%. Θα παντρευτούμε πιστεύω, δεν ξέρω γιατί δεν το έχουμε κάνει ακόμη. Είμαστε πνευματικά παντρεμένοι από τότε που γνωριστήκαμε. Με τη Θεοφανία έχουμε μαζί δυο παιδιά – προφανώς τα έχω αναγνωρίσει. Δεν ξέρω τι θα γίνει στο μέλλον, αλλά είμαστε σαν παντρεμένοι έτσι κι αλλιώς. Αν κάνουμε γάμο, θα κάνουμε θρησκευτικό… Αν ένας άντρας λέει ότι συναποφασίζει στο σπίτι, μάλλον είναι υποκριτής. Στις γυναίκες ανήκουν οι αποφάσεις». 

Αναφορικά με «το μυστικό μυστικό της αρμονικής συνύπαρξής τους», η Θεοφανία Παπαθωμά, είχε πει:

«Ο σύντροφός μας είναι ο καθρέφτης μας. Καθρεφτίζει το πώς είμαστε ως άνθρωποι, τι κουβαλάμε μέσα στην ψυχή μας. Είναι και δείκτης εγωισμού. Κάθε μέρα μάς δείχνει πόσο εγωιστές είμαστε. Τα παιδιά μας, όμως, είναι εμείς! Όσο καλοί είμαστε εμείς θα είναι κι εκείνα. Μας διδάσκουν και μας δείχνουν τα λάθη μας για να γίνουμε καλύτεροι. Όσο πιο αγαπημένο είναι το ζευγάρι τόσο πιο ήρεμα και όμορφα είναι. Άρα, έχουμε μία επιπλέον υποχρέωση να διατηρούμε αρμονική σχέση με τον σύντροφό μας».

Παρά την έκταση που έχει λάβει τις τελευταίες μέρες η είδηση ότι δεν είναι πλέον ζευγάρι, ούτε η ηθοποιός, αλλά ούτε και ο τραγουδιστής έχουν ανακοινώσει τίποτα σχετικό.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News