οζι

Ο Ozzy Osbourne θέλει να ηχογραφήσει «ακόμα ένα άλμπουμ» και να επιστρέψει στις περιοδείες

Life
Ο Ozzy Osbourne θέλει να ηχογραφήσει «ακόμα ένα άλμπουμ» και να επιστρέψει στις περιοδείες

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο θρυλικός τραγουδιστής της metal και πρώην αρχηγός των Black Sabbath τόνισε σε νέα συνέντευξη ότι έχει αρχίσει να ετοιμάζει νέο δίσκο

Ο Ozzy Osbourne αποκάλυψε τα σχέδιά του για το 2024 μετά την επέμβαση, στην οποία υποβλήθηκε πρόσφατα.

Ο θρυλικός τραγουδιστής της metal και πρώην αρχηγός των Black Sabbath τόνισε σε νέα συνέντευξη ότι έχει αρχίσει να ετοιμάζει νέο δίσκο, τον οποίο προγραμματίζει να ηχογραφήσει στις αρχές του 2024.

Σε δηλώσεις του στο Metal Hammer μετά την πρόσφατη χειρουργική επέμβαση – που λέει ότι θα είναι η τελευταία του – Ο Ozzy Osbourne αποκάλυψε: «Έχω ηχογραφήσει δύο άλμπουμ αρκετά πρόσφατα, αλλά θέλω να κάνω ένα ακόμη και μετά να επιστρέψω στον δρόμο».

Μόλις άρχισα να εργάζομαι τώρα για το άλμπουμ και θα το ηχογραφήσουμε στις αρχές του επόμενου έτους» πρόσθεσε. «Θέλω να ασχοληθώ με αυτό για αρκετό χρόνο» είπε.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης, ο Ozzy Osbourne μίλησε για την ανάρρωσή του μετά την «τελική» χειρουργική επέμβαση του νωρίτερα αυτό το μήνα, αποκαλύπτοντας ότι «αισθάνεται καλά» αλλά «δεν μπορεί να περπατήσει ακόμα καλά».

«Αισθάνομαι εντάξει. Νόμιζα ότι θα ξανασταθώ στα πόδια μου πριν από μήνες. Δεν μπορώ ακόμα να περπατήσω καλά, αλλά δεν πονάω πια και η επέμβαση στη σπονδυλική στήλη μου πήγε τέλεια».

ΟOzzy Osbourne υποβλήθηκε σε μία ακόμη χειρουργική επέμβαση στον αυχένα αυτό τον μήνα μετά τον τραυματισμό του από πτώση το 2019.

Το 2020 διαγνώστηκε με Πάρκινσον.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News