Γαϊδουράκι

Γαϊδαράκος τρελαίνεται όταν του δίνουν νέο παιχνίδι - Δείτε το βίντεο

Life
Γαϊδαράκος τρελαίνεται όταν του δίνουν νέο παιχνίδι - Δείτε το βίντεο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στο βίντεο θαυμαστής του Donkey κατέγραψε τη στιγμή που του δίνει το ολοκαίνουργιο παιχνίδι - Δείτε τη χαρά του χαριτωμένου γαϊδάρου

Χρήστης του TikTok ανήρτησε στην ψηφιακή πλατφόρμα την ιστορία του Donkey. Πρόκειται για ένα χαρούμενο γάιδαρο, με αρκετούς followers, που δεν διστάζει να δείξει τον ενθουσιασμό του, όταν φίλοι του προσφέρουν δώρα.

Στο βίντεο θαυμαστής του Donkey κατέγραψε τη στιγμή που του δίνει το ολοκαίνουργιο παιχνίδι. Η αντίδρασή του δεν απογοήτευσε. Το πλαστικό κοτόπουλο που τρίζει είναι ένα δημοφιλές παιχνίδι και ενθουσιάστηκε μόλις το είδε. Όχι μόνο στο τέλος πετούσε το παιχνίδι και το κυνηγούσε, αλλά κυλιόταν και με αυτό στο έδαφος, δείχνοντας πόσο πραγματικά του άρεσε.

@debbieschluterman Came home from a weekend in Pawhuska OK to a brand new squeaky chicken for Donkey! Thanks so much @GramB18! I do believe he loves it! We appreciate your generosity! #pets #donkey #happy #crazyanimals #petsoftiktok #animalsfunny #joy #pettricks #squeakytoy ♬ original sound - Inthemorningimmakingwaffles

Τα γαϊδούρια, γνωστά για την ευφυΐα και την κοινωνική τους φύση , επωφελούνται από μια ποικιλία διεγερτικών εμπειριών . Αυτό μπορεί να περιλαμβάνει την παροχή τροφοδοτικών παζλ, ασφαλών παιχνιδιών ή ακόμα και απλών εργασιών, όπως διαδρομές με εμπόδια για την ενθάρρυνση της επίλυσης προβλημάτων και τη σωματική άσκηση. Η κοινωνική αλληλεπίδραση με άλλα γαϊδούρια ή συμβατά ζώα παίζει επίσης ζωτικό ρόλο στον εμπλουτισμό του.

«Μου αρέσει πολύ το πώς ενθουσιάζεται με τα νέα παιχνίδια», είπε ο χρήστης του TikTok @kathy6279.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News