πριγκίπισσα

Μετά από δύο χρόνια η πριγκίπισσα Σαρλίν ταξίδεψε μόνη της στην Νότια Αφρική

Life
Μετά από δύο χρόνια η πριγκίπισσα Σαρλίν ταξίδεψε μόνη της στην Νότια Αφρική

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η πρώην ολυμπιονίκης κολυμβήτρια, μίλησε με τα παιδιά που έλαβαν πιστοποιητικά ολοκλήρωσης των μαθημάτων, προτού ποζάρει μαζί τους για φωτογραφίες

Η πριγκίπισσα Σαρλίν επισκέφθηκε το Σαββατοκύριακο την πατρίδα της την Νότια Αφρική για μια σειρά από φιλανθρωπικές εκδηλώσεις που διοργάνωσε το ίδρυμά της για την ασφάλεια στο νερό.

Είναι η πρώτη της επίσκεψη μετά από δύο χρόνια, όταν κατά την παραμονή της αντιμετώπισε σοβαρά προβλήματα υγείας που την ανάγκασαν να παραμείνει εκεί για έξι μήνες.

Αποκορύφωμα της τριήμερης επίσκεψης στο θέρετρο Sun City ήταν η συμμετοχή της στην εκδήλωση «Μάθε να κολυμπάς» με περισσότερους από 100 μαθητές της περιοχής. Η εκδήλωση διοργανώθηκε από το Ίδρυμα «Princess Charlene Foundation South Africa» σε συνεργασία με το «Lifesaving South Africa».

Η πρώην ολυμπιονίκης κολυμβήτρια, μίλησε με τα παιδιά που έλαβαν πιστοποιητικά ολοκλήρωσης των μαθημάτων, προτού ποζάρει μαζί τους για φωτογραφίες.

Το Σάββατο, η πριγκίπισσα συμμετείχε στην 5η διοργάνωση του «Princess' Water Bike Challenge», η οποία πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά εκτός Μεσογείου.

Αν και αρχικά είχε ανακοινωθεί από το ίδρυμα πως θα ήταν μία κοινή επίσκεψη με τον πρίγκιπα Αλβέρτο τελικά η πριγκίπισσα ταξίδεψε μόνη της.

Πηγή του παλατιού δήλωσε στο PEOPLE ότι το ζευγάρι ήλπιζε να ταξιδέψει ξανά μαζί, αλλά «δυστυχώς» αυτό συνέβη λόγω άλλων υποχρεώσεων.

Ο πρίγκιπας Αλβέρτος, αναμένεται στη Νέα Υόρκη για μια προγραμματισμένη από καιρό επίσκεψη, η οποία θα περιλαμβάνει τη συμμετοχή του στη σύνοδο της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News