Μουκίδης συνθέτης

Μουκίδης για Αργυρό και Σφακιανάκη: «Αυτός διαφημίζει χάρμπουργκερ, ο Νότης τραγουδάει» - «Μακριά και αγαπημένοι με τη Βανδή» (vid)

Life
Μουκίδης για Αργυρό και Σφακιανάκη: «Αυτός διαφημίζει χάρμπουργκερ, ο Νότης τραγουδάει» - «Μακριά και αγαπημένοι με τη Βανδή» (vid)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Αυτά τα τραγουδιστάκια δεν είναι αληθινοί καλλιτέχνες», είπε ο συνθέτης στη συνέντευξή του

«Καρφιά» για την καλλιτεχνική ταυτότητα, μεταξύ άλλων και του Κωνσταντίνου Αργυρού, έριξε ο Γιώργος Μουκίδης σε συνέντευξή του, που προβλήθηκε τηλεοπτικά την Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου.

Ο συνθέτης κλήθηκε από ρεπόρτερ του «Χαμογέλα και πάλι» να σχολιάσει το πρόσφατο βίντεο με την επανεμφάνιση του Νότη Σφακιανάκη, ύστερα από σχεδόν 3 χρόνια απουσίας.

«Όλοι θέλουν να επιστρέψει ο Νότης και εγώ παραπάνω. Για μένα το πρόσφατο βίντεο με τον Νότη Σφακιανάκη δε σημαίνει ότι είναι διατεθειμένος να επιστρέψει μουσικά» τόνισε.

Ο Γιώργος Μουκίδης τόνισε στην ίδια συνέντευξη, ότι «δεν μπορούμε να βάλουμε τον Αργυρό κοντά στον Σφακιανάκη. Ο Αργυρός διαφημίζει χάμπουργκερ και ο Νότης τραγουδάει. Τόση ανάγκη από λεφτά έχει; Αυτά τα τραγουδιστάκια δεν είναι αληθινοί καλλιτέχνες. Ο Σφακιανάκης, για μένα, είναι ο τελευταίος των Μοϊκανών. Δύσκολα θα βγει καλλιτέχνης που να έχει τόσο βάρος».

Κλείνοντας, ο Γιώργος Μουκίδης αναφέρθηκε και στη Δέσποινα Βανδή, λέγοντας ότι: «Δεν θέλω να δώσω τραγούδια μου στη Δέσποινα Βανδή. Είχαμε προσπαθήσει να δουλέψουμε μετά τον Φοίβο αλλά δεν προχώρησε και καλύτερα που δεν προχώρησε. Μακριά και αγαπημένοι».

 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News