Ποιος έκανε το προξενιό Βανδή - Μπισμπίκη (vid)

Life
Ποιος έκανε το προξενιό Βανδή - Μπισμπίκη (vid)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πως γεννήθηκε ο έρωτας αυτός και τι λέει η αγαπημένη τραγουδίστρια για τις φήμες που την θέλουν να ετοιμάζει το 2ο γάμο της με τον ηθοποιό

Με τα δημοσιεύματα και τις φήμες περί σχέδια γάμου ανάμεσα στην Δέσποινα Βανδή και τον Βασίλη Μπισμπίκη να δίνουν και να παίρνουν, ο Στέφανος Κωνσταντινίδης αποκάλυψε το παρασκήνιο της γνωριμίας τους.

O γνωστός δημοσιογράφος μέσα από την εκπομπή «Mega Καλημέρα» αποκάλυψε για πρώτη φορά πως γνωρίστηκε το ζευγάρι πριν μερικά χρόνια στην Πάρο. Μάλιστα, ο άνθρωπος που τους έβαλε για πρώτη φορά στο ίδιο τραπέζι ήταν ο... Λάκης Λαζόπουλος.

Έτσι "γεννήθηκε" ο ερωτάς Δέσποινας Βανδή και Βασίλη Μπισμπίκη
«Πώς γνωρίστηκαν και ποιος είναι ο άνθρωπος που τους έφερε κοντά; Ακούστε παιδιά, είναι απίστευτο, δεν το ήξερα αυτό. Γνωρίστηκαν σε ένα μεζεδοπωλείο που λέγεται “Καλλιτεχνικό Καφενείο” στο χωριό Πρόδρομος της Πάρου.

Η Βανδή είχε πάει για συναυλία εκεί, η οποία, επειδή μόλις είχε περάσει η καραντίνα και το καλοκαίρι, δεν έγινε, και τον Βασίλη τον Μπισμπίκη, όπως μαθαίνω από τις πληροφορίες μου, τον φιλοξενεί ο Λάκης Λαζόπουλος.

Πάνε, λοιπόν, το βράδυ να φάνε σε ένα χωριουδάκι, έξω από τα φώτα της δημοσιότητας της Πάρου. Εκεί ο Λάκης Λαζόπουλος φέρνει στο ίδιο τραπέζι τον Βασίλη Μπισμπίκη και τη Δέσποινα Βανδή. Εκεί πρωτογνωρίστηκαν.

Και για να μην πουν διάφοροι διάφορα, δεν είπα ότι εκεί ερωτεύτηκαν ή εκεί ήρθαν κοντά, λέω ότι εκεί γνωρίστηκαν και είχαν τον χρόνο να μιλήσουν αρκετά μεταξύ τους», αποκάλυψε ο Στέφανος Κωνσταντινίδης.

Δέσποινα Βανδή:

«Σας εύχομαι από καρδιάς...» - Η απάντηση στις φήμες για τον επικείμενο γάμο με τον Βασίλη Μπισμπίκη 
Πριν από λίγες ημέρες δημοσίευμα ήθελε τη Δέσποινα Βανδή να κάνει σχέδια για γάμο με τον αγαπημένο της, Βασίλη Μπισμπίκη. Οι τηλεοπτικές κάμερες συνάντησαν την τραγουδίστρια στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» και τη ρώτησαν για όσα γράφονται. Εκείνη ευγενικά απέφυγε την απάντηση προχωρόντας προς τον προορισμό της.

Η απάντηση της Δέσποινας Βανδή για γάμο με τον Βασίλη Μπισμπίκη

«Καλό χειμώνα, καλό φθινόπωρο. Καλή αρχή στις εκπομπές σας. Δεν θα ήθελα. Σας εύχομαι από καρδιάς καλή επιτυχία. Γεια σας» αρκέστηκε μονάχα να πει η Δέσποινα Βανδή.

Πηγή: athensmagazine

 

 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News