Η Άννα Φλωρινιώτη αποκαλύπτει δύο αντικείμενα που θα βάλουν στο φέρετρό του πατέρα της (vid)

Life
Η Άννα Φλωρινιώτη αποκαλύπτει δύο αντικείμενα που θα βάλουν στο φέρετρό του πατέρα της (vid)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Ήταν επιθυμία του»

Η κόρη του αείμνηστου Γιάννη Φλωρινιώτη μίλησε για την τελευταία του επιθυμία και αποκάλυψε τα αντικείμενα που θα έχει στο φέρετρό του.

Ήταν πριν από λίγα 24ωρα που ο Γιάννης Φλωρινιώτης έφυγε από τη ζωή, βυθίζοντας στη θλίψη τους οικείου του και τον καλλιτεχνικό κόσμο.

Η κόρη του αείμνηστου Γιάννη Φλωρινιώτη, Άννα, αποκάλυψε ότι μέσα στο φέρετρο θα βάλουν το αγαπημένο μικρόφωνο του, όπως και ένα τετράδιο που είχε στα παιδικά του χρόνια.

https://player.glomex.com/integration/1/iframe-player.html?integrationId=4059a01hkr65z550&playlistId=v-ct7x7pgbumyp

«Ήταν επιθυμία του»

«Θα τον θάψουμε με το άσπρο κοστούμι του. Δεν το πήγα καθαριστήριο γιατί ήθελα να έχει τη μυρωδιά του. Αλλά το ενίσχυσα με κάποια πράγματα που είχαν ξηλωθεί. Ό,τι μπορούσα.

Θα του βάλουμε στο φέρετρο το αγαπημένο του μικρόφωνο. Ήταν επιθυμία του. Το αγαπημένο του κομμάτι ήταν «Με το μικρόφωνο στο χέρι θα πεθάνω». Θα το βάλουμε δίπλα του, όπως και ένα τετράδιο παλιό, που το είχα φυλάξει ενθύμιο.

Το είχε όταν ήταν 15 χρονών, που έγραφε τους στίχους για να μάθει να τραγουδάει όταν ήταν παιδάκι. Το είχα βρει στην αποθήκη πριν δυο χρόνια.

Δεν έχουμε κανονίσει να μιλήσει κάποιος. Εγώ δεν έχω τη δύναμη, ούτε η οικογένειά μου. Θα το δούμε εκείνη τη στιγμή.

Εγώ εύχομαι να είναι ένα κακό όνειρο και να ξυπνήσω αύριο. Δίπλα από το φέρετρο του μπαμπά μου θα βάλω κάποιες ανθοστήλες που είχα φτιάξει εγώ για τον γάμο μου. Το φέρετρο θα είναι ανοιχτό», δήλωσε χαρακτηριστικά η Άννα Φλωρινιώτη στο Πρωινό.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News