Στο νοσοκομείο ο Νίκος Μουτσινάς: Η ανακοίνωση της εκπομπής και η πορεία της υγείας του

Life
Στο νοσοκομείο ο Νίκος Μουτσινάς: Η ανακοίνωση της εκπομπής και η πορεία της υγείας του

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Επιστρέφουμε σύντομα» ανέφερε το «Καλό Μεσημεράκι» στο Instagram και ενημέρωσε τους διαδικτυακούς φίλους για την πορεία της υγείας του Νίκου Μουτσινά

Την Δευτέρα, 29 Μαΐου, ο Νίκος Μουτσινάς εισήχθη στο νοσοκομείο και πιο συγκριμένα σε ιδιωτική κλινική, λόγω ενός προβλήματος υγείας που αντιμετωπίζει το τελευταίο διάστημα. Ο παρουσιαστείς μετέβη στο νοσοκομείο μετά το πέρας της εκπομπής «Καλό Μεσημεράκι».

Επειδή χρειάστηκε να υποβληθεί σε περαιτέρω εξετάσεις, ο παρουσιαστής παρέμεινε στο νοσοκομείο και αυτό είχε ως αποτέλεσμα να μην βρίσκεται στην εκπομπή σήμερα. Την ίδια ώρα ο επίσημος λογαριασμός της εκπομπής στο Instagram έβγαλε ανακοίνωση σύμφωνα με την οποία ενημερώνει ότι το «Καλό Μεσημεράκι» δεν θα προβληθεί και πώς ο Νίκος Μουτσινάς δεν έχει κάτι ανησυχητικό.

«Παιδιά, σήμερα δεν θα βγει η εκπομπή, λόγω ενός μικρού θέματος υγείας του Νικόλαου. Δεν είναι κάτι ανησυχητικό. Ευχαριστούμε για όλα τα μηνύματα και τα περαστικά. Επιστρέφουμε σύντομα», γράφτηκε χαρακτηριστικά.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Νίκος Μουτσινάς δεν θα επιστρέψει στην εκπομπή μέχρι και το τέλος της εβδομάδας, με πιθανότερη ημερομηνία επιστροφής την Τρίτη 6/6.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News