Όλγα Τρέμη: Ξαφνικό και κρυφό διαζύγιο - Τέλος το τρίτο στεφάνι για τη "σιδηρά κυρία" της δημοσιογραφίας

Life
Όλγα Τρέμη: Ξαφνικό και κρυφό διαζύγιο - Τέλος το τρίτο στεφάνι για τη "σιδηρά κυρία" της δημοσιογραφίας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το ζευγάρι έχει χωρίσει εδώ και λίγους μήνες, σύμφωνα με δημοσίευμα

Έπειτα από δώδεκα χρόνια κοινής πορείας η Όλγα και ο σύζυγός της Νίκος Νικητέας δεν είναι πια μαζί, με τη δημοσιογράφο και παρουσιάστρια ειδήσεων και τον διακεκριμένο χειρουργό να προσπαθούν, σύμφωνα με ρεπορτάζ της Espresso, να κρατήσουν κρυφό τον χωρισμό τους, θέλοντας έτσι να μη δώσουν τροφή για κους κους.

Σύμφωνα με του δημοσίευμα οι δυο τους έχουν χωρίσει βελούδινα εδώ και λίγους μήνες και ζουν πλέον σε χωριστά σπίτια. Οι ούτως η άλλως σπάνιες κοινές τους εμφανίσεις έπαιξαν σημαντικό ρόλο στο να μείνει μυστικός ο χωρισμός τους όλο αυτό το διάστημα.

«Τέλος και στο τρίτο στεφάνι της Σιδηράς κυρίας της Tv», αναφέρει χαρακτηριστικά σημερινό (29.5.2023) δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso που αποκάλυψε την είδηση πως η δημοσιογράφος δεν είναι πια μαζί με τον Νίκο Νικητέα.

Αυτός ήταν ο τρίτος γάμος που είχε κάνει η Όλγα Τρέμη.

Ακόμη και όταν η Ολγα Τρέμη ήταν στο Open το βράδυ των εκλογών για να σχολιάσει τα αποτελέσματα, δεν πρόδιδε τίποτα το τι έχει συμβεί στην προσωπική της ζωή.

Άνθρωποι που τους είχαν ζήσει από κοντά μιλούσαν για ένα πολύ αγαπημένο ζευγάρι και, παρόλο που η Όλγα Τρέμη ήταν μεγαλύτερη από τον Νίκο Νικητέα, αυτή η ηλιακή διαφορά δεν έκανε «μπαμ». Όσοι τους ήξεραν έλεγαν πως εκείνη με τον δυναμισμό και το τσαγανό που τη χαρακτηρίζουν ήταν η κινητήριος δύναμη στη σχέση, αφού ο γιατρός ήταν πολύ σοβαρός και μετρημένος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Όλγα Τρέμη και ο Νίκος Νικητέα έχουν χωρίσει εδώ και τρία χρόνια.

Ο γάμος της Όλγας Τρέμη και του Νίκου Νικητέα τελέστηκε στις 24 Νοεμβρίου 2011, στον Ιερό Ναό Ταξιαρχών, στην οδό Στησιχόρου, με τους καλεσμένους, οι οποίοι δεν ξεπερνούσαν τους εβδομήντα, να μαθαίνουν μόλις την προηγούμενη ημέρα του γάμου για την αλλαγή της εκκλησίας και της ώρας!

(Πηγή φωτ.: protothema.gr) 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News