Πατρίκιος Κωστής: Άφησε την ηθοποιία ο «ψηλός» του «Παρά Πέντε» - Ποιο είναι το νέο του επάγγελμα (vid)

Life
Πατρίκιος Κωστής: Άφησε την ηθοποιία ο «ψηλός» του «Παρά Πέντε» - Ποιο είναι το νέο του επάγγελμα (vid)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Πατρίκιος Κωστής ανέφερε πως νιώθει την ανάγκη να αποδείξει στους γονείς των μαθητών του ότι τα παιδιά βρίσκονται σε πολύ καλά χέρια, επειδή γνωρίζουν ότι παλαιότερα ήταν ηθοποιός

Ο Πατρίκιος Κωστής, ο ηθοποιός που αγαπήθηκε μέσα από τον ρόλο του «ψηλού» στο «Παρά Πέντε», αποφάσισε να αφήσει στην άκρη την ηθοποιία και εδώ και χρόνια εργάζεται ως δάσκαλος σε δημοτικό σχολείο.

Για περίπου δέκα χρόνια ο Πατρίκιος Κωστής εργαζόταν ως ηθοποιός όταν αποφάσισε να πάει σε δημόσιο ΙΕΚ για να γίνει βοηθός νηπιαγωγού. Στη συνέχεια έδωσε κατατακτήριες και πέρασε στο Παιδαγωγικό.

Ο Πατρίκιος Κωστής μίλησε στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον, την μεσημβρίαν» για τη δουλειά του και την περίοδο της καραντίνας. «Πολλές εργατοώρες προσωπικής δουλειάς. Δηλαδή, αν κάποιος δάσκαλος δεν ήξερε τόσο καλά το Ίντερνετ, έπρεπε μετά το κλείσιμο του μαθήματος, χαιρετώντας τα παιδιά του, να κάτσει και να δουλέψει πράγματα.

Επίσης, ο τρόπος εκφοράς του λόγου αλλάζει, γιατί δεν είσαι μέσα στην τάξη και δεν έχεις αυτό το "διά ζώσης", αλλά έχεις το "από μακριά". Οπότε, όλο αυτό πρέπει να το διαφοροποιήσεις. Έγινε το καλύτερο που μπορούσε να γίνει. Σαφώς και υπάρχουν ελλείψεις, μιλάω με τους συναδέλφους, αλλά δεν μπορούσε να γίνει κάτι καλύτερο», είπε.

Μεταξύ άλλων, ο Πατρίκιος Κωστής ανέφερε πως νιώθει την ανάγκη να αποδείξει στους γονείς των μαθητών του ότι τα παιδιά βρίσκονται σε πολύ καλά χέρια, επειδή γνωρίζουν ότι παλαιότερα ήταν ηθοποιός.

//--> //-->

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News