Στέφανος Τσιτσιπάς: Σάλος στο Twitter για το «είσαι «μ@@@μενη»;» στη μητέρα του - «Λάθος πρότυπο για τη νέα γενιά»

Life
Στέφανος Τσιτσιπάς: Σάλος στο Twitter για το «είσαι «μ@@@μενη»;» στη μητέρα του - «Λάθος πρότυπο για τη νέα γενιά»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Έλληνας τενίστας νευρίασε με τη μητέρα του η οποία κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού μιλούσε στα ρώσικα

Έξω φρενών με τη μητέρα του έγινε ο Στέφανος Τσιτσιπάς όταν έχασε ένα καθοριστικό γκέιμ στο πρώτο σετ. Ο Έλληνας τενίστας τα έβαλε με τη μητέρα του η οποία του έδινε οδηγίες στα ρώσικα κάτι που τον εκνεύρισε. Πιο συγκεκριμένα ο Τσιτσιπάς δέχτηκε μπρέικ από τον Ντανίλ Μεντβέντεφ στο Open Rome σε ένα καθοριστικό σημείο στο πρώτο γκέιμ με τον Ρώσο αντίπαλο να περνάει μπροστά στο σκορ με 6-5 γκέιμ.

Ο Τσιτσιπάς όταν πήγε προς τον πάγκο του νευρίασε με τη μητέρα του, η οποία στη διάρκεια του παιχνιδιού τού μιλούσε στα ρώσικα δηλαδή τη γλώσσα του αντίπαλου του, σύμφωνα με το protothema.gr.

Τότε ο Τσιτσιπάς γύρισε και της είπε: «Μη μιλάς στα ρώσικα. Μίλα στα ελληνικά. Στα ρώσικα μη μιλάς. Μάνα σερβίρω και μιλάς στα ρώσικα. Φύγε από το γήπεδο καλύτερα μη μιλάς στα ρώσικα. Μ@@@@@σμένη είσαι τελείως; Δεν μπορώ να καταλάβω τι περνάει από το μυαλό σου. Μιλάει στη δική της γλώσσα. Αν έχεις το Θέο σου;».

Και εν συνεχεία, πριν μπει στο κορτ για την έναρξη στο δεύτερο σετ -με τη μητέρα του να έχει πάει από πάνω του για να του πει κάτι- ο Τσιτσιπάς γύρισε και είπε προς τον διαιτητή: «Πρέπει να φύγει από το γήπεδο. Δεν μπορώ. Άμα συνεχίσω πρέπει να γίνει με το δικό μου τρόπο».

Το Twitter πήρε φωτιά

Αμέσως μετά τον έντονο διαπληκτισμό ανάμεσα στον Τσιτσιπά και τη μητέρα του τα σχόλια στο Twitter πήραν φωτιά.

https://twitter.com/mitsogrande2/status/1660134242280456195 https://twitter.com/TheShot71/status/1660073990612832261
ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News