Ένα κόλπο για να ξαναγίνουν τα sneakers σας λευκά σαν καινούρια

Life
Ένα κόλπο για να ξαναγίνουν τα sneakers σας λευκά σαν καινούρια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δείτε το σε ένα βίντεο στο Instagram

Όταν αγοράζουμε ένα ζευγάρι λευκά sneakers με τον καιρό χάνουν το αστραφτερό χρώμα τους, μαυρίζουν και γεμίζουν λεκέδες, ειδικά αν είναι από τα αγαπημένα μας παπούτσια και τα φοράμε σχεδόν κάθε μέρα. Και επειδή, ιδιαίτερα τα δερμάτινα, είναι δύσκολο να καθαρίσουν, μπορεί να καταλήξουν σε μια τόσο άσχημη κατάσταση ώστε να τα κλειδώσουμε για πάντα σε μια ντουλάπα ή να τα πετάξουμε.

Υπάρχει, ωστόσο, ένα hack που υπόσχεται να κάνει ξανά σαν καινούρια ένα ζευγάρι λευκά δερμάτινα, το οποίο παρουσιάζεται σε ένα βίντεο στο Instagram. Αρχικά τα παπούτσια τοποθετούνται στο εσωτερικό ενός νεροχύτη, όπου καταβρέχονται με γνωστό καθαριστικό σπιτιού. Στη συνέχεια, τρίβονται με βούρτσα και τοποθετούνται στο πλυντήριο, όπου προστίθεται απορρυπαντικό πλυντηρίου και καλύπτονται με μια πετσέτα.

Στο τέλος, μετά από το γρήγορο πρόγραμμα πλύσης των 15′, φαίνεται να βγαίνουν από τον κάδο σαν να τα παραλάβαμε μόλις από το κατάστημα. Φυσικά επιφυλασσόμαστε για το αποτέλεσμα μέχρι να δοκιμάσουμε το τρικ, αλλά αν πρόκειται για παπούτσια τόσο λερωμένα και πολυφορεμένα που έχουν περάσει σε αχρηστία, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα να το δοκιμάσουμε.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News