Πόσες φορές έχει κουρέψει τα μαλλιά του ο Γιάννης Γιοκαρίνης(vid)

Life
Πόσες φορές έχει κουρέψει τα μαλλιά του ο Γιάννης Γιοκαρίνης(vid)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

“Με έπιασαν στον δρόμο, περπατούσα στο Πασαλιμάνι με την παρέα μου, στις 12 το βράδυ, μας πιάσανε και μας πήγαν μέσα. Δεν υπήρχε λογική τότε. Με κούρεψαν, είναι δύσκολο να το ξεπεράσω αυτό. Μου αρέσουν τα μακριά μαλλιά, είμαι χίπης”

Ο Γιάννης Γιοκαρίνης μίλησε στην κάμερα της εκπομπής “Ποιος είναι πρωινιάτικα”. Ο γνωστός τραγουδοποιός αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην καριέρα του, στη θρυλική “Ευλαμπία” και φυσικά στα μακριά μαλλιά του που αποτελούν το σήμα κατατεθέν του.

“Δεν θα άλλαζα την εμφάνισή μου. Είχα κουρευτεί πριν μπω στο στρατό, γιατί δεν θα επέτρεπα ποτέ να με κουρέψουν. Και μια φορά με κούρεψαν με το ζόρι επί χούντας”, τόνισε ο Γιάννης Γιοκαρίνης και πρόσθεσε:

“Με έπιασαν στον δρόμο, περπατούσα στο Πασαλιμάνι με την παρέα μου, στις 12 το βράδυ, μας πιάσανε και μας πήγαν μέσα. Δεν υπήρχε λογική τότε. Με κούρεψαν, είναι δύσκολο να το ξεπεράσω αυτό. Μου αρέσουν τα μακριά μαλλιά, είμαι χίπης”.

Ο Γιάννης Γιοκαρίνης είπε για την καριέρα του: “Όταν ένιωσα ότι ψωνίστηκα, έριξα σφαλιάρες στον εαυτό μου. Έχω νιώσει άβολα και με θαυμάστρια και με θαυμαστή. Η Ευλαμπία ξεσηκώνει πάντα τον κόσμο. Κάποτε θεωρήθηκε αναρχικό τραγούδι, γιατί η Ευλαμπία είχε ξεπετάξει όλο τον Κολωνό. Για πλάκα το έγραψα, αλλά ο Σαββόπουλος το θεώρησε εμπνευσμένο”.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News