Νατάσα Θεοδωρίδου για τον Θεοφάνους και το «Φεγγάρι»: «Με στενοχώρησε, ήταν σταθμός στην καριέρα μου»

Life
Νατάσα Θεοδωρίδου για τον Θεοφάνους και το «Φεγγάρι»: «Με στενοχώρησε, ήταν σταθμός στην καριέρα μου»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Είναι δικό μου το τραγούδι αυτό - είναι του Γιώργου αλλά εγώ το νιώθω δικό μου και για μένα είναι πολύ σημαντικό γιατί άλλαξε την καριέρα μου σε εκείνο το σημείο», είπε η Νατάσα Θεοδωρίδου

Καλεσμένη στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα ήταν το πρωί της Δευτέρας η Νατάσα Θεοδωρίδου, η οποία, μεταξύ άλλων, ρωτήθηκε για τον Γιώργο Θεοφάνους και το κομμάτι «Φεγγάρι μου» που δόθηκε στη διαφήμιση γνωστού πολυκαταστήματος και στον Τάσο Μπουγά.

«Αυτή είναι μια δύσκολη στιγμή μας» ανέφερε η Νατάσα Θεοδωρίδου και συνέχισε: «Εμένα με στενοχώρησε πάρα πολύ. Δεν με ενόχλησε, ούτε νευρίασα. Όντως τα τραγούδια ανήκουν στους δημιουργούς. Αυτό μου δημιούργησε μια αγωνία και μια απορία, ότι είσαι κάποια στιγμή άοπλος, δεν μπορείς να κάνεις τίποτα όταν αποφασίσει κάποιος άλλος για σένα να κάνει μία κίνηση.

Δεν μιλήσαμε γι’ αυτό, δεν έχουμε βρεθεί. Στενοχωρήθηκα πάρα πολύ, γιατί το “Φεγγάρι” για μένα ήταν σταθμός στην καριέρα μου. Όλη αυτή την καριέρα την έχω χτίσει και με τη βοήθεια των συνθετών και των στιχουργών, αλλά την έχω κάνει πάρα πολύ καθαρά, χωρίς να την μπερδέψω με τίποτα άλλο. Οπότε, όταν κάποιος μέσα σε όλο αυτό το οικοδόμημα μου πειράξει ένα τουβλάκι, εμένα με στενοχωρεί πάρα πολύ, γιατί είναι σαν να προδίδω εγώ χωρίς να φταίω όλο αυτό το οικοδόμημα».

«Αυτό ήταν μια δύσκολη στιγμή δική μου με τον Γιώργο, μπορεί κάποια στιγμή να το συζητήσουμε. Δεν έχω λόγο να μην του μιλήσω του Γιώργου, γιατί άνθρωποι που με βοήθησαν τόσο πολύ στην καριέρα μου δεν έχω λόγο να μην τους μιλώ, αλλά δεν μπορώ να είμαι κι εγώ υπεύθυνη για τις δικές τους κινήσεις» πρόσθεσε η Νατάσα Θεοδωρίδου.

«Το “Φεγγάρι” το ξαναείπα. Σταμάτησα να το λέω αλλά το ξαναείπα γιατί το αγαπώ και με αγαπάει. Είναι δικό μου το τραγούδι αυτό -είναι του Γιώργου αλλά εγώ το νιώθω δικό μου και για μένα είναι πολύ σημαντικό γιατί άλλαξε την καριέρα μου σε εκείνο το σημείο», κατέληξε η Νατάσα Θεοδωρίδου.

//--> //-->
ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News