Ξεφορτωθείτε τη μυρωδιά της μούχλας από τις πετσέτες σας

Life
Ξεφορτωθείτε τη μυρωδιά της μούχλας από τις πετσέτες σας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με αυτό τον τρόπο θα εξαλείψετε την δυσάρεστη μυρωδιά της μούχλας από τις πετσέτες σας

Υπάρχουν πολλές φορές που οι φρεσκοπλυμένες πετσέτες αντί να αναδύουν το άρωμα του απορρυπαντικού και του μαλακτικού, μυρίζουν μούχλα και υγρασία.

Σε κανέναν όμως δεν αρέσει όταν βγαίνει από ένα ζεστό κι απολαυστικό μπάνιο να τυλίγεται με μια τέτοια πετσέτα, αλλά δυστυχώς την έχουμε πατήσει όλοι μας. Αυτό συμβαίνει όχι μόνο για έναν αλλά για δύο βασικούς λόγους: είτε πλένετε τις πετσέτες σας σε χαμηλή θερμοκρασία κι έτσι δεν καθαρίζουν καλά, είτε τις απλώνετε σε κάποιο σημείο που αργούν να στεγνώσουν με αποτέλεσμα να μαζεύουν υγρασία.

Όπως κι αν έφτασαν στο σημείο να μυρίζουν, τα νέα είναι καλά μιας και το φρεσκάρισμα τους είναι μια πραγματικά εύκολη υπόθεση: για να ξεφορτωθείτε, λοιπόν, την επίμονη και δυσάρεστη οσμή της μούχλας, δεν έχετε παρά να γεμίσετε μια λεκάνη με ζεστό νερό και σε αυτή να διαλύσετε 1 έως 2 φλ. ξίδι.

Στη συνέχεια, βάλτε τις πετσέτες στο πλυντήριο και πλύντε τις ξανά χρησιμοποιώντας, ωστόσο, και απορρυπαντικό αυτή τη φορά. Τέλος, μην ξεχνάτε ότι ο χρυσός κανόνας για να μην παίρνουν... υγρασία και -προπάντων- μυρωδιά οι πετσέτες σας είναι να τις απλώνετε μετά από κάθε χρήση ώστε να στεγνώνουν καλά.

Πηγή: spirossoulis.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News