Μαρία Ιωαννίδου για περιπέτεια με τον καρκίνο: "Έπεσαν όλα τα μαλλιά μου και πριν πέσουν, τα έκοψα μόνη μου"(vid)

Life
Μαρία Ιωαννίδου για περιπέτεια με τον καρκίνο: "Έπεσαν όλα τα μαλλιά μου και πριν πέσουν, τα έκοψα μόνη μου"(vid)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

"Δεν φοβήθηκα και δεν είπα ποτέ μου ότι θα πεθάνω"

Η Μαρία Ιωαννίδου μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Happy Day και στην Όλγα Λαφαζάνη το πρωί της Τετάρτης (26/04). Η αγαπημένη ηθοποιός αναφέρθηκε στην περιπέτεια που είχε με τον καρκίνο.  Η ηθοποιός θυμήθηκε αρχικά: «Ήμασταν στην θάλασσα, έπιασα το στήθος κι είχα ένα γρομπαλάκι. Το θεώρησα περίεργο. Είχα παραλείψει ένα χρόνο να κάνω εξέταση μαστού κι άκουσα μια στριγγλιά από τον γιατρό γιατί δεν έκανες την εξέταση ένα χρόνο; Έχεις όγκο στο στήθος. Ε και; Θα το βγάλουμε της λέω εγώ».

Σε ότι αφορά τον τρόπο με τον οποίο αντιμετώπισε τον καρκίνο, η Μαρία Ιωαννίδου τόνισε: «Δεν φοβήθηκα και δεν είπα ποτέ μου ότι θα πεθάνω. Ξενύχτησα, δεν έκλαψα για τον καρκίνο κι ούτε έριξα ένα δάκρυ».

https://player.glomex.com/integration/1/iframe-player.html?integrationId=4059a01hkr65z550&playlistId=v-cs6gij9maufl

«Έκανα πολλές χημειοθεραπείες και με τσάκισαν. Έπεσαν όλα τα μαλλιά μου και πριν πέσουν, τα έκοψα μόνη μου. Πήρα ένα ψαλίδι και τα κούρεψα. Σκέφτηκα την Λαμπέτη, που μία ζωή είχε καρκίνο κι έπαιζε. Όταν έπεσαν τα μαλλιά της είπε τι ωραίο κρανίο μου χάρισες ρε μάνα μου κι είπα κι εγώ το ίδιο» πρόσθεσε η Μαρία Ιωαννίδου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News