Γρηγόρης Αρναούτογλου: Τι αποκάλυψε για την υιοθεσία – «Το έχω ζήσει»

Life
Γρηγόρης Αρναούτογλου: Τι αποκάλυψε για την υιοθεσία – «Το έχω ζήσει»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Είναι αλλιώς να υιοθετείς ένα μωρό και αλλιώς ένα 10χρονο παιδί», είπε στην εκπομπή του ο γνωστός παρουσιαστής

Καλεσμένη του Γρηγόρη Αρναούτογλου στην εκπομπή The 2Night Show ήταν η Ευγενία Δημητροπούλου και με αφορμή την υιοθεσία της κόρης της ο παρουσιαστής έκανε μία αποκάλυψη.

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου ανέφερε πως στο στενό του οικογενειακό περιβάλλον έχουν υιοθετήσει στο παρελθόν ένα 10χρονο αγόρι, το οποίο τώρα είναι 20 χρονών.

Συγκεκριμένα ανέφερε ο Γρηγόρης στην Ευγενία: «Ξέρω ότι είσαι λίγο προσεκτική σε αυτό το θέμα, γιατί έχει να κάνει με το θέμα της υιοθεσίας. Είναι πολύ ωραίο αυτό, μην το φοβάσαι. Δίνεις το παράδειγμα σε πολύ κόσμο».

Και συνέχισε λέγοντας: «Επειδή στο στενό οικογενειακό μου περιβάλλον έχουμε υιοθετήσει ένα παιδί 10 χρονών και τώρα έχει γίνει 20 χρονών, το έχω ζήσει. Έχω ζήσει τη μαγεία. Είναι αλλιώς να υιοθετείς ένα μωρό και αλλιώς ένα 10χρονο παιδί. Μπορούμε να κάνουμε ολόκληρη διατριβή. Είναι πολύ διαφορετικές οι ηλικίες».

Και κατέληξε λέγοντας: «Μην το φοβάσαι, μόνο καλό μπορεί να σου κάνει. Είναι το μοναδικό που θα σου έλεγα να μην το φοβάσαι. Ένα ζευγάρι μπορεί να σε δει και να πει: ορίστε, κι εμείς μπορούμε να το κάνουμε. Βλέπω τελευταία πάρα πολλά ζευγάρια να υιοθετούν παιδιά και χαίρομαι. Είναι τόσο υπέροχο αυτό το πράγμα».

Δείτε το απόσπασμα από την εκπομπή The 2Night Show: 

//--> //-->

Δείτε τι είχε δηλώσει στο Mega ο αδερφός του τηλεπαρουσιαστή, γνωστός παρουσιαστής δελτίων καιρού Σάκης Αρναούτογλου:

//--> //-->

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News