Διονύσης Σαββόπουλος: «Χρόνια Πολλά, είμαι καλά»

Life
Διονύσης Σαββόπουλος: «Χρόνια Πολλά, είμαι καλά»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Εξιτήριο πήρε από το ιδιωτικό θεραπευτήριο όπου νοσηλευόταν, ο Διονύσης Σαββόπουλος, καθώς ανταποκρίθηκε θετικά στην φαρμακευτική αγωγή που του χορηγήθηκε

Ο αγαπημένος καλλιτέχνης βρίσκεται στο σπίτι του, μετά από την ολιγοήμερη νοσηλεία του σε ιδιωτικό θεραπευτήριο καθώς είχε νοσήσει με κορωνοϊό. «Χρόνια Πολλά. Είμαι καλά, το αυτό επιθυμώ και δι' υμάς», είναι το μήνυμα που στέλνει μέσα από τη σελίδα του στο Facebook ο Διονύσης Σαββόπουλος.

Ο τραγουδοποιός ανταποκρίθηκε θετικά στη φαρμακευτική αγωγή που έλαβε και μετά τη βελτίωση της υγείας του, πήρε άδεια να επιστρέψει στο σπίτι του. Μάλιστα στην ανάρτηση που δημοσιεύθηκε στον λογαριασμό του τονίζεται ότι ο κ. Σαββόπουλος νόσησε για δεύτερη φορά από Covid - 19 ενώ η πρώτη ήταν τον Δεκέμβριο του 2022..

Αναλυτικά η ανάρτηση:

«Χρόνια Πολλά. Είμαι καλά, το αυτό επιθυμώ και δι' υμάς»

«Ο Διονύσης Σαββόπουλος νοσηλεύτηκε για λίγες μέρες με κορωνοϊό και από σήμερα βρίσκεται στο σπίτι του. Ευχαριστεί για το ενδιαφέρον και την αγάπη σας. Επίσης ευχαριστεί τους γιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό του ΥΓΕΙΑ και του ΜΗΤΕΡΑ που στάθηκαν πλάι του πασχαλιάτικα σε όλη την διάρκεια της νοσηλείας του. Σημ. Είναι η δεύτερη φορά που βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό. Η πρώτη ήταν τον Δεκέμβριο του 2022».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News