Σάκης Ρουβάς: Γιόρτασε τα γενέθλια του γιου με μία φωτογραφία τους

Life
Σάκης Ρουβάς: Γιόρτασε τα γενέθλια του γιου με μία φωτογραφία τους

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σαν σήμερα πριν από 7 χρόνια, ο Σάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη υποδέχτηκαν το τέταρτο από τα παιδιά τους, τον Απόλλωνα

«Σαν χτες μου φαίνεται που σε κράτησα πρώτη φορά στην αγκαλιά μου» γράφει, μεταξύ άλλων, στην ανάρτηση του ο τραγουδιστής

Σαν σήμερα πριν από 7 χρόνια, ο Σάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη υποδέχτηκαν το τέταρτο από τα παιδιά τους, τον Απόλλωνα.

Το απόγευμα της Παρασκευής 21 Απριλίου, ο τραγουδιστής ανέβασε στο Instagram μία φωτογραφία του με τον γιο του.

Πατέρας και γιος ποζάρουν αγκαλιασμένοι και χαμογελαστοί στον φακό, ενώ στον φόντο υπάρχουν μερικά μεγάλα μπαλόνια.  Στη λεζάντα της ανάρτησής του, ο Σάκης Ρουβάς έγραψε: «Σαν χτες μου φαίνεται που σε κράτησα πρώτη φορά στην αγκαλιά μου, κι όμως έχουν περάσει 7 χρόνια!».

Δείτε τη δημοσίευσή του

Ο τραγουδιστής αναρτά συχνά φωτογραφίες με την οικογένειά του, όπως πριν από λίγο καιρό, όταν ανέβασε και πάλι στο Instagram, φωτογραφία του με την Κάτια Ζυγούλη.

Στο τρυφερό τους στιγμιότυπο, ο Σάκης Ρουβάς τη φιλά ενώ της δίνει μερικά λουλούδια. «Στις μικρές, καθημερινές πράξεις κρύβεται η αγάπη. Δε χρειάζεται καμία αφορμή για να την εκφράσεις!» έγραψε στη λεζάντα της δημοσίευσής του.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News