Πέτρος Φιλιππίδης: Τι κάνει τώρα για να ζήσει ο άλλοτε καταξιωμένος ηθοποιός - H φτώχεια του χτυπάει την πόρτα

Life
Πέτρος Φιλιππίδης: Τι κάνει τώρα για να ζήσει ο άλλοτε καταξιωμένος ηθοποιός - H φτώχεια του χτυπάει την πόρτα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μετά τις δύο καταδίκες του για απόπειρες βιασμού, ένα μόνο επάγγελμα μπορεί να κάνει πλέον από το σπίτι του σύμφωνα με τον δικηγόρο του Μιχάλη Δημητρακόπουλο

Στο “Πρωινό” του ΑΝΤ1 και τον Γιώργο Λιάγκα μίλησε πριν λίγες ημέρες ο συνήγορος του Πέτρου Φιλιππίδη, Μιχάλης Δημητρακόπουλος.

Μεταξύ άλλων ο δικηγόρος του Πέτρου Φιλιππίδη αποκάλυψε την οικονομική κατάσταση του ηθοποιού μετά τις δύο καταδίκες του για απόπειρες βιασμού, καθώς και το μόνο επάγγελμα που μπορεί να κάνει πλέον από το σπίτι του.

Λιάγκας: «Πώς είναι η καθημερινότητά του τώρα πια; Είναι ελεύθερος, είναι έξω έχει δύο καταδικαστικές για τις απόπειρες βιασμού μόνο από τις αποφάσεις στην πρωτόδικη διαδικασία, περιμένουν το Εφετείο για να αθωωθεί φαντάζομαι».

Δημητρακόπουλος: «Τυπικά να σας πω κάτι, τυπικά ελεύθερος είναι. Ουσιαστικά αυτή τη στιγμή ο Πέτρος ο Φιλιππίδης είναι απομονωμένος στο σπίτι του. Είναι σε μια κατάσταση πάρα πολύ άσχημη. Γιατί ένας άνθρωπος με τόσο έντονη προσωπικότητα, φανταστείτε τώρα, είναι σπίτι, δε βγαίνει έξω και διαβάζει βιβλία. Αυτή είναι η ζωή του και σιγά σιγά η φτώχια αρχίζει και χτυπάει πολύ έντονα την πόρτα του σπιτιού».

Λιάγκας: «Οι πηγές εισοδήματος ποιες είναι τώρα;»

Δημητρακόπουλος: «Η οικογένεια, βοηθάνε… Η φτώχεια, σας το ξαναλέω χωρίς ίχνος υπερβολής, η φτώχεια χτυπάει πολύ δυνατά την πόρτα του Πέτρου του Φιλιππίδη. Κανείς μα κανείς δεν του δίνει τη δυνατότητα κάποια δουλειά να κάνει. Αυτός ο άνθρωπος ξέρει άριστα τα αγγλικά, γνωρίζει και μεταφράζει βιβλία ξένων συγγραφέων… Κάνω μια έκκληση δημόσια τουλάχιστον να του δώσουν κάποια βιβλία να μεταφράσει για να μπορέσει να ζήσει».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News