Γιώργος Αγγελόπουλος: Τα τελευταία πέντε χρόνια η υποκριτική είναι η μόνιμη ενασχόλησή μου

Life
Γιώργος Αγγελόπουλος: Τα τελευταία πέντε χρόνια η υποκριτική είναι η μόνιμη ενασχόλησή μου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Είναι κάτι που έχω αγαπήσει πια και δουλεύω εντατικά πάνω σε αυτό» συμπλήρωσε

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος έδωσε συνέντευξη και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων, στην υποκριτική και το θέατρο.

Ο νικητής του πρώτου κύκλου του Survivor μίλησε στο περιοδικό «Τηλέραμα» κι αναφέρθηκε στις προτάσεις που έχει δεχτεί για την τηλεόραση.

«Όντως είχα κάποιες προτάσεις τα τελευταία χρόνια, όμως δεν πραγματοποιήθηκαν για διάφορους λόγους. Επίσης, έχω και κάποιες άλλες υποχρεώσεις, κάποιες προφορικές συμφωνίες που έρχονται το 2024, αλλά και την υποχρέωσή μου με τους συνεργάτες μου, όσον αφορά τον Φύλακα Άγγελο. Άρα χρειαζόταν να εξετάσω προσεκτικά αν θα μπορούσα να ανταπεξέλθω όπως ήθελα», είπε χαρακτηριστικά.

Όπως ανέφερε στη συνέχεια, η υποκριτική είναι κάτι που έχει αγαπήσει πλέον, πολύ και αποτελεί τα τελευταία χρόνια τη μόνιμη απασχόλησή του.

«Τα τελευταία πέντε χρόνια η υποκριτική είναι η μόνιμη ενασχόλησή μου. Είναι κάτι που έχω αγαπήσει πια και δουλεύω εντατικά πάνω σε αυτό, ώστε να παρουσιαστώ όσο το δυνατόν πιο έτοιμος, σε όποια πρόκληση κληθώ να αντιμετωπίσω», εξήγησε.

Τέλος, αναφέρθηκε στο θέατρο. Όπως είπε, είναι κάτι που δεν σκέφτεται να ακολουθήσει αυτό το διάστημα. «Είναι κάτι που μου έχει προταθεί πολλές φορές, αλλά δεν το σκέφτομαι, κυρίως γιατί δεν μπορεί να συνδυαστεί με τον χρόνο και τις υποχρέωσεις μου αυτή τη χρονική περίοδο», δήλωσε.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News