Δέσποινα Μοιραράκη: "Πριν από 10 μέρες είδα τον άνδρα μου στον ύπνο μου για πρώτη φορά" (vid)

Life
Δέσποινα Μοιραράκη: "Πριν από 10 μέρες είδα τον άνδρα μου στον ύπνο μου για πρώτη φορά" (vid)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

"Δεν είχα δει κάτι στον ύπνο μου, μέχρι που πριν από 10 μέρες, είδα να κάθεται σε ένα τραπέζι σαν μια σκιά που παρακολουθούσε τις κινήσεις μου"

Η επιχειρηματίας Δέσποινα Μοιραράκη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου " Super Κατερίνα" και αποκάλυψε ότι πριν από μερικές μέρες, είδε για πρώτη φορά τον σύζυγό της στον ύπνο της μετά τον θάνατό του. 

Ο Γιάννης Κοντούλης έδωσε σκληρή μάχη με τον καρκίνο, ωστόσο δεν τα κατάφερε και έφυγε από τη ζωή τα ξημερώματα της 24 Ιουνίου του 2022 στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών. 

Η Δέσποινα Μοιραράκη ανέφερε στην Κατερίνα Καινούργιου: «Δεν είχα δει κάτι στον ύπνο μου, μέχρι που πριν από 10 μέρες, είδα να κάθεται σε ένα τραπέζι σαν μια σκιά που παρακολουθούσε τις κινήσεις μου».

https://player.glomex.com/integration/1/iframe-player.html?integrationId=4059a01hkr65z550&playlistId=v-crttktrgguu1

Και πρόσθεσε η Δέσποινα Μοιραράκη: «Εκείνος με παρακολουθούσε σε κάθε πράγμα που έκανα, πάντα με συμβούλευε. Ο άνδρας μου με πίστευε πάρα πολύ, με ανέβαζε υπερβολικά, περισσότερο απ’ ότι είμαι εγώ. Είχε μπροστά του τη Δέσποινα το κορίτσι του αλλά και τη Μοιραράκη με την πορεία της»!

Η Δέσποινα Μοιραράκη και ο Γιάννης Κοντούλης ήταν ένα πολύ αγαπημένο ζευγάρι και η επιχειρηματίας μίλαγε με κάθε ευκαιρία με λόγια αγάπης για τον ναύαρχο της καρδιάς της. 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News