Μαυρίκιος Μαυρικίου - Ιλάειρα Ζήση: Με δάκρυα στα μάτια ανακοίνωσαν ότι έχασαν το μωρό τους! (vid)

Life
Μαυρίκιος Μαυρικίου - Ιλάειρα Ζήση: Με δάκρυα στα μάτια ανακοίνωσαν ότι έχασαν το μωρό τους! (vid)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συγκεκριμένα, η Ιλάειρα Ζήση αποκάλυψε πως πριν από 1,5 μήνα έμαθαν πως θα γίνουν γονείς για πρώτη φορά, ωστόσο, στην πορεία της κύησης τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν με τον καλύτερο τρόπο

O Μαυρίκιος Μαυρικίου και η Ιλάειρα Ζήση ενημέρωσαν τους διαδικτυακούς τους φίλους για ένα δυσάρεστο γεγονός. Το βράδυ της Κυριακής 9/4 το ζευγάρι επέστρεψε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δημοσιεύοντας ένα βίντεο, μέσα από το οποίο αποκάλυψαν πώς η Ιλάειρα Ζήση απέβαλε καθώς κυοφορούσε το πρώτο της παιδί.

Συγκεκριμένα, η Ιλάειρα Ζήση αποκάλυψε πως πριν από 1,5 μήνα έμαθαν πως θα γίνουν γονείς για πρώτη φορά, ωστόσο, στην πορεία της κύησης τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν με τον καλύτερο τρόπο.

«Θέλαμε πάρα πολύ ένα παιδάκι, τα πράγματα δεν πήγαν όπως τα θέλαμε, δεν πρέπει να κλαίμε όμως. Είχα μια αρκετά δύσκολη εγκυμοσύνη», είπε αρχικά η Ιλάειρα Ζήση.

«Δυστυχώς την δέκατη εβδομάδα της Ιλάειρας πήγαμε στην γυναικολόγο και εκεί μας είπε η καρδούλα του μωρού σταμάτησε. Το περιμέναμε με μεγάλη λαχτάρα, δυστυχώς όμως δεν πήγαν καλά τα πράγματα. Πήγαμε για έναν υπέρηχο ρουτίνας, για να δούμε πώς έχει διαμορφωθεί το μωρό, και ενώ είχαμε ακούσει την καρδούλα του, τελικά δεν τα κατάφερε. Εδώ και τρεις μέρες λοιπόν έχουμε μπει σε μια διαδικασία να αφαιρέσουμε το έμβρυο.

Μας είπαν ότι συμβαίνει πολύ συχνά στην πρώτη εγκυμοσύνη, όταν κάτι δεν πηγαίνει καλά στην σύλληψη. Αποφασίσαμε να το μοιραστούμε γιατί λέγοντάς το σε δικούς μας ανθρώπους καταλάβαμε ότι υπάρχουν πάρα πολλοί εν δυνάμει γονείς που βιώνουν κάτι αντίστοιχο. Εμείς είμαστε εδώ και είμαστε δυνατοί. Θα ξαναπροσπαθήσουμε να γίνουμε γονείς και να αποκτήσουμε το δικό μας μωράκι», πρόσθεσε ο Μαυρίκιος Μαυρικίου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News