Καίτη Γαρμπή: Η συγκινητική αποκάλυψη για το τραγούδι «Δεν μεγαλώνω» του Διονύση Σχοινά

Life
Καίτη Γαρμπή: Η συγκινητική αποκάλυψη για το τραγούδι «Δεν μεγαλώνω» του Διονύση Σχοινά

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το κομμάτι έχει ερμηνεύσει ο Διονύσης Σχοινάς με τον γιο τους Δημήτρη

Συγκινητικές αποκαλύψεις έγιναν χθες Σάββατο 8 Απριλίου, στη σκηνή του J2US από την Καίτη Γαρμπή για το τραγούδι του συζύγου της Διονύση Σχοινά και του γιο τους Δημήτρη «Είμαι ακόμα παιδί / Δεν μεγαλώνω».

O Φοίβος Παπαδάκης και η Χριστίνα Μαραγκόζη ανέβηκαν στη σκηνή και ερμήνευσαν το συγκεκριμένο κομμάτι. Κατά το τέλος της εμφάνισής τους, τον πρώτο λόγο πήρε η Καίτη Γαρμπή, η οποία μίλησε με πολύ τρυφερά λόγια για τον σύζυγό της, με αφορμή το τραγούδι και αποκάλυψε την ιστορία πίσω από αυτό.

«Έχω να πω για το τραγούδι αυτό μερικά πολύ ενδιαφέροντα πράγματα. Πρώτα από όλα, ο Δημήτρης, όταν τραγούδησε αυτό το τραγούδι του Βασίλη Δήμα στη μουσική και τους στίχους, ήταν 7 χρονών. Αυτό το τραγούδι δεν ήταν να γίνει ντουέτο. Απλά εκείνη την εποχή ο Διονύσης είχε μια δισκογραφική εταιρεία με τον Γιώργο Αλκαίο και ήταν παρότρυνση του Γιώργου να το κάνουν ντουέτο. Έτσι βγήκε λοιπόν, ο Διονύσης με τον πιτσιρίκο», ανέφερε η τραγουδίστρια και συνέχισε λέγοντας: «Θέλω να πω ότι ήταν ένα τραγούδι, το οποίο έχει αντικαταστήσει το "Ηappy birthday" και ακούμε πια στα γενέθλια το "Δεν μεγαλώνω". Έτσι, έχει γίνει σήμα κατατεθέν. Και ακόμα κάτι που λέει ο Δημήτρης μέσα στο τραγούδι, το "έλα βρε μπαμπά, πες το", αυτό το έβαλε ο Διονύσης από ένα τραγούδι του Βαγγέλη Γερμανού που τραγουδάει μαζί με την κόρη του. Το "Στην μπανιέρα δυο δυο" που λέει το κοριτσάκι, "έλα βρε μπαμπά". Αυτό λοιπόν, από εκεί το πήρε ο Διονύσης».

//--> //-->
ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News