Γυναίκα ξέχασε βραστό αυγό για 20 χρόνια και μετατράπηκε σε ρουμπίνι! (εικόνες)

Life
Γυναίκα ξέχασε βραστό αυγό για 20 χρόνια και μετατράπηκε σε ρουμπίνι! (εικόνες)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η μητέρα της το έβρασε για να το φάει στο σχολείο, αλλά αφού το αποθήκευσε σε μια πλαϊνή τσέπη του σακιδίου της, το ξέχασε για τρεις ημέρες και δεν τόλμησε να το φάει

Με ρουμπίνι μοιάζει ένα αυγό 20 ετών που είχε διατηρήσει ως νεαρή και είχε ξεχάσει την ύπαρξή του μια Κινέζα. Η γυναίκα δημοσίευσε φωτογραφίες του απολιθωμένου αυγού στην κινεζική πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης Douban, όπου γρήγορα τράβηξαν την προσοχή του κόσμου και έγιναν viral, αναφέρει το huffingtonpost.gr.

Δεν άργησαν να έρθουν σε επαφή μαζί της τα μεγάλα ειδησεογραφικά πρακτορεία για το μοναδικό αυγό, θέλοντας να μάθουν την ιστορία του.

Η μητέρα της γυναίκας το αγόρασε για εκείνη πριν από 20 χρόνια, όταν εκείνη ήταν ακόμη στο δημοτικό σχολείο, επειδή ήταν ασυνήθιστα μικρό σε μέγεθος. Η μητέρα της το έβρασε για να το φάει στο σχολείο, αλλά αφού το αποθήκευσε σε μια πλαϊνή τσέπη του σακιδίου της, το ξέχασε για τρεις ημέρες και δεν τόλμησε να το φάει αν μετά από αυτό, νομίζοντας ότι είχε χαλάσει.

Δεν ήθελε όμως ούτε να πετάξει το ευαίσθητο αυγό, οπότε το έβαλε στην κορυφή του ψυγείου τους και το ξέχασε τελείως για μερικούς μήνες.

Όταν η μητέρα της γυναίκας βρήκε ξανά το αυγό, είχε ήδη αλλάξει χρώμα σε ένα σκούρο, μπορντό κόκκινο, οπότε αποφάσισε να το κρατήσει σε ένα μικρό κουτί με κοσμήματα αντί να το πετάξει. Καθώς περνούσαν τα χρόνια, η γυναίκα μετακόμισε από το σπίτι των γονιών της και ξέχασε το διατηρημένο αυγό, αλλά η μητέρα της το βρήκε πρόσφατα ενώ καθάριζε και της το έδειξε. Το αυγό όχι μόνο είχε απολιθωθεί περισσότερο, αλλά είχε πλέον την απαλή υφή μιας πλαστικής μπάλας, με λεπτές ρωγμές παντού.

Οι φωτογραφίες του αυγού δεκαετιών προκάλεσαν μεγάλη εντύπωση στους χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης. Κάποιοι το ονόμασαν «αυγό του Φαραώ», ενώ άλλοι αναρωτήθηκαν γιατί δεν είχε σαπίσει όλο αυτό το διάστημα. Η γυναίκα δεν είχε όλες τις απαντήσεις, αλλά είπε ότι ίσως έχει να κάνει με το γεγονός ότι μπορεί να έχει σχέση με τις κρύες και ξηρές συνθήκες του χειμώνα στην περιοχή όπου μεγάλωσε. Οι ειδικοί δεν έχουν ακόμη επιβεβαιώσει τη θεωρία της.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News