Χριστίνα Μπόμπα για τη γέννα των δίδυμων: «Για δύο μήνες ήμουν σαν ζόμπι» (βίντεο)

Life
Χριστίνα Μπόμπα για τη γέννα των δίδυμων: «Για δύο μήνες ήμουν σαν ζόμπι» (βίντεο)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Μεγάλο ρόλο για να βρω ξανά τον εαυτό μου έπαιξε και ο Σάκης, ήταν πολύ υποστηρικτικός», είπε η instagrammer

Μια εκτενή συνέντευξη παραχώρησε η Χριστίνα Μπόμπα σε εκπομπή στον Alpha Κύπρου, όπου απόσπασμά της προβλήθηκε στην εκπομπή «Super Κατερίνα».

Η γνωστή instagrammer, μεταξύ άλλων, μίλησε για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε στην εγκυμοσύνη της, την εξωσωματική αλλά και τον γάμο της με τον Σάκη Τανιμανίδη.

«Τον πρώτο 1 με 1,5 χρόνο είχα αφοσιωθεί πάρα πολύ στις μικρές, δεν έκανα πράγματα, δεν δούλευα πολύ. Τώρα εδώ και περίπου 4 μήνες έχω ξεκινήσει να φεύγω κανονικά για 8 ώρες και όλα τα άλλα είναι μπέμπες, μπέμπες», είπε στην αρχή η Χριστίνα Μπόμπα.

//--> //-->

«Όταν γέννησα για μένα ήταν μια συγκλονιστική εμπειρία, όπως για κάθε γυναίκα. Άλλαξε όλη μου η ταυτότητα. Εκτός ότι ήρθε όλη αυτή η καταιγιστική αγάπη προς τις μικρές, αγάπησα και τον εαυτό μου περισσότερο. Άκουγα το κορμί μου, δεν πλακώθηκα στις γυμναστικές και στις δίαιτες όταν θήλαζα ή λίγο πιο μετά», συνέχισε η instagrammer.

Σχετικά με τα προβλήματα που κλήθηκε να αντιμετωπίσει τους πρώτους μήνες μετά την γέννα, η Χριστίνα Μπόμπα είπε: «Όταν πρωτογέννησα και είχα δύο μωρά στο σπίτι και έπρεπε και ήθελα να τα θηλάσω, δεν κοιμόμουν ποτέ και έκλαιγαν μαζί ταυτόχρονα και δεν ήξερα ποια να θηλάσω πρώτα. Εκεί έχασα εντελώς το μυαλό μου και για δύο μήνες ήμουν σαν ζόμπι. Μεγάλο ρόλο για να βρω ξανά τον εαυτό μου έπαιξε και ο Σάκης, ήταν πολύ υποστηρικτικός. Εκείνο το διάστημα παραγκωνίστηκε τελείως και παρόλα αυτά ήταν βράχος δίπλα μου».

Τέλος, η Χριστίνα Μπόμπα μίλησε και για την εξωσωματική που έκανε: «Μίλησα για την εξωσωματική γονιμοποίηση, αφού ήταν θετικό το δικό μου αποτέλεσμα γιατί θεωρείται ταμπού. Αμφισβήτησα το αν πρέπει να γίνει, αμφισβήτησα το αν θα γίνει ποτέ».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News