"Είμαι η ξυλουργός με το μπικίνι".. κόβει ξύλα και μαζί την ανάσα! (vid)

Life
"Είμαι η ξυλουργός με το μπικίνι".. κόβει ξύλα και μαζί την ανάσα! (vid)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δείχνει την σταρ των social media να τρίβει ένα κομμάτι ξύλο ενώ φορά ένα μικροσκοπικό μαγιό. Αρκετοί θεατές πήγαν στην ενότητα των σχολίων για να εκφράσουν την ανησυχία τους για την ασφάλεια της σέξι ξυλουργού.

«Είμαι η ξυλουργός με το μπικίνι». Με αυτόν τον τρόπο παρουσιάζει τον εαυτό της η χυμώδης, σέξι ξυλουργός, η οποία έχει αναστατώσει τον ανδρικό πληθυσμό στα social media.

Η εν λόγω κυρία έχει γίνει viral, επιδεικνύοντας τις δεξιότητές της στην ξυλουργική, ενώ… φοράει μπικίνι.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @wooodbaby

Η ξανθιά από το Χιούστον – γνωστή στο διαδίκτυο μόνο ως WoodBunny και The Bikini Carpenter – έχει συγκεντρώσει 597.000 ακολούθους στο TikTok.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @wooodbaby

Αρκετά από τα βίντεο της, λόγω του περιεχομένου τους, έχουν λάβει προειδοποιητικές ετικέτες με τους διαχειριστές εφαρμογών να δηλώνουν επικίνδυνο το να βρίσκεται η πληθωρική γυναίκα τόσο κοντά σε αιχμηρά και επικίνδυνα εργαλεία ενώ ποζάρει σέξι.

«Η συμμετοχή σε αυτή τη δραστηριότητα θα μπορούσε να βλάψει εσάς ή άλλους» γράφει μια προειδοποίηση σε ένα πρόσφατο βίντεο που έγινε viral.

Το απόσπασμα, που δημοσιεύτηκε τη Δευτέρα, δείχνει την σταρ των social media να τρίβει ένα κομμάτι ξύλο ενώ φορά ένα μικροσκοπικό μαγιό. Αρκετοί θεατές πήγαν στην ενότητα των σχολίων για να εκφράσουν την ανησυχία τους για την ασφάλεια της σέξι ξυλουργού.

«Πού είναι η προστασία σου» αναρωτήθηκε ένας. «Βάλε ρούχα κυρία, θα χτυπήσεις!» έγραψε ένας άλλος. Ωστόσο, οι περισσότεροι από τους θαυμαστές του WoodBunny δεν σκέφτονταν τον προστατευτικό εξοπλισμό, αλλά ανταποκρίθηκαν με μια σειρά από φαντασιώσεις που προκλήθηκαν από το kinky βίντεο…

«Αν ήμουν πλούσιος θα σε έβαζα να χτίσεις το σπίτι μου για να μπορώ να σε παρακολουθώ», έγραψε ένας άντρας. «Χρειάζομαι μια καταραμένη βεράντα και μένω σε ένα διαμέρισμα!» ένας άλλος πρόσθεσε χιουμοριστικά.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @wooodbaby

Εκτός από το TikTok, η WoodBunny έχει γίνει δημοφιλής και σε άλλες πλατφόρμες κοινωνικών μέσων, όπως το Instagram και το YouTube, όπου έχει εκατοντάδες χιλιάδες ακολούθους. Η καλλονή έχει «κεφαλαιοποιήσει» το ενδιαφέρον της για την ξυλουργική της, δημιουργώντας έναν ιστότοπο όπου πουλά τα «χειροποίητα και λειτουργικά» έργα τέχνης από ξύλο.

Μια βιογραφική σελίδα στον ιστότοπο αποκαλύπτει ότι η ξανθιά μυήθηκε στην ξυλουργική ενώ ήταν στην 5η δημοτικού. «Ο μπαμπάς με έμαθε το πώς να χειρίζομαι τα ξύλα» είπε.

Η New York Post προσέγγισε την σέξι επιχειρηματία για ακόμα περισσότερα από την ιστορία της. Όπως σημειώνει το δημοσίευμα προφανώς δεν είναι ικανοποιημένη με το να προσεγγίζει κόσμο μόνο μέσω πλατφορμών κοινωνικών μέσων που είναι φιλικές προς την οικογένεια…

Η WoodBunny έχει επίσης δημιουργήσει έναν λογαριασμό OnlyFans για να μοιράζεται πιο «άτακτο» περιεχόμενο με τους συνδρομητές που πληρώνουν.

Σύμφωνα με το βιογραφικό της στο Instagram, η καλλονή συγκαταλέγεται στο 0,01% των κορυφαίων κερδών του ιστότοπου για ενήλικες, πράγμα που σημαίνει ότι βγάζει πολλά χρήματα από τις διαδικτυακές της προσπάθειες.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News