Τηλεκριτικός ξεσπά κατά Μικρούτσικου: «Ντροπή να λέει αυτά τα πράγματα για μια κυρία» (vid)

Life
Τηλεκριτικός ξεσπά κατά Μικρούτσικου: «Ντροπή να λέει αυτά τα πράγματα για μια κυρία» (vid)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Δεν είναι ωραίο πράγμα ένας άνδρας να βγαίνει να λέει τέτοια πράγματα. Για οποιαδήποτε γυναίκα. Είναι ντροπή», είπε χαρακτηριστικά η Ντέπυ Γκολεμά

Η γνωστή τηλεκριτικός Ντέπυ Γκολεμά μίλησε για τις τελευταίες εξελίξεις στην ελληνική τηλεόραση, σχολιάζοντας τα λεγόμενα του Ανδρέα Μικρούτσικου για την Όλγα Τρέμη, αυτά του Γιώργου Λιάνη για την Αλίκη Βουγιουκλάκη αλλά και την κόντρα του Ιάσωνα Τριανταφυλλίδη με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

«Δεν είναι ωραίο πράγμα ένας άνδρας να βγαίνει να λέει τέτοια πράγματα. Για οποιαδήποτε γυναίκα. Είναι ντροπή», είπε χαρακτηριστικά η Ντέπυ Γκολεμά σε ό,τι αφορά τα λεγόμενα του Ανδρέα Μικρούτσικου για την Όλγα Τρέμη και τη σχέση που είχαν μεταξύ τους.

Αναφορικά με το γεγονός ότι γνωρίζει αρκετά χρόνια τον Ανδρέα Μικρούτσικο, είπε: «Δεν είναι ωραίο να λες για μια κυρία αυτά που έχεις περάσει μαζί της. Δεν είναι ωραίο στην ηλικία του να λέει τέτοια πράγματα...».

Η κ. Γκολεμά, επιπλέον, σχολίασε την κόντρα Τριανταφυλλίδη-Αρναούτογλου αλλά και όλα τα πρόσωπα της τηλεόρασης, ρίχνοντας τα «βέλη» της στην Ηλιάνα Παπαγεωργίου, τον Νίκο Μουτσινά αλλά και τους συμμετέχοντες στο Survivor.

//--> //-->
ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News