Στο χειρουργείο η Ναταλία Γερμανού - Τι συνέβη

Life
Στο χειρουργείο η Ναταλία Γερμανού - Τι συνέβη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Την είδηση γνωστοποίησε η ίδια με ανάρτησή της στα Social Media

Σε προγραμματισμένη χειρουργική επέμβαση υποβλήθηκε η Ναταλία Γερμανού, όπως γνωστοποίησε η ίδια μέσω ανάρτησή της στα Social Media σήμερα Πέμπτη 6 Απριλίου.

Η παρουσιάστρια αποκάλυψε ότι υποβλήθηκε σε προγραμματισμένο χειρουργείο στο μάτι και πλέον δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας.

«Έκανα ένα προγραμματισμένο χειρουργείο ματιού στην Παμμακάριστος ένα πολύ καλό δημόσιο νοσοκομείο, ακριβώς στο δρόμο που πέρασα τα παιδικά μου χρόνια, στην Ιακωβάτων στον Άγιο Λουκά. Γιατροί, νοσηλευτές εξαιρετικοί με ενσυναίσθηση και επαγγελματισμό σε όλους τους ασθενείς που έβλεπα, όσο περίμενα. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στη γιατρό μου την χειρουργό Dimitra Katri που δεν είναι απλώς μια καταπληκτική οφθαλμίατρος αλλά μια καλλιτέχνης» έγραψε η Ναταλία Γερμανού στο προσωπικό της προφίλ στο Facebook.

«Τελικά η Παμμακάριστος είναι από τα καλύτερα νοσοκομεία μας. Πήγα χτες για (προγραμματισμένο) χειρουργείο ματιού και παρατηρούσα όσο περίμενα, πως φρόντιζαν τους ασθενείς -εννοώ τη ζεστασιά πέρα από την επιστήμη. Μπράβο στους νοσηλευτές -bonus η εξαιρετική χειρουργός Δήμητρα Κάτρη» έγραψε η παρουσιάστρια στο Twitter.

https://twitter.com/nataliagermanou/status/1643860691982352384
ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News