Αλεξάνδρα Παναγιώταρου για Στάθη Σχίζα: «Δεν μπορώ να πω ότι μας ένωσε περισσότερο όλο αυτό που έγινε»

Life
Αλεξάνδρα Παναγιώταρου για Στάθη Σχίζα: «Δεν μπορώ να πω ότι μας ένωσε περισσότερο όλο αυτό που έγινε»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Δεν μας είχε χωρίσει κάτι σαν ζευγάρι για να μας ενώσει» ανέφερε ο πρώην παίκτης του Survivor για τις φήμες που τους ήθελαν να χωρίζουν

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου έκανε δηλώσεις και αναφέρθηκε στις φήμες που την ήθελαν να χωρίζει με τον Στάθη Σχίζα.

Η κάμερα της εκπομπής «Open Weekend» συνάντησε το ζευγάρι σε νυχτερινή του έξοδο, με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου να αναφέρει αρχικά, πως είχαν και οι δύο ανάγκη να μείνουν για λίγο μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

«Η αλήθεια είναι ότι κράτησα μια απόσταση όλο αυτό τον καιρό. Είχα ανάγκη να το κάνω κι εγώ κι ο Στάθης που ήταν όλο αυτό το διάστημα μέσα στο παιχνίδι», είπε αρχικά.

//--> //-->

Όπως ανέφερε στη συνέχεια, οι δυο τους ειναι καλύτερα από ποτέ και δεν έχουν σκοπό να ασχοληθούν με τα δημοσιεύματα. «Είμαστε πάρα πολύ καλά, μια χαρά. Είμαστε καλά, δεν μπορώ να πω ότι μας ένωσε περισσότερο όλο αυτό που έγινε. Είχαμε την ανάγκη κάποιες στιγμές να τις ζήσουμε πιο πολύ για εμάς τους δύο ουσιαστικά κι όχι για τον κόσμο. Έχω βγάλει σίγουρα κάποια συμπεράσματα για κάποιους ανθρώπους και ζω το τώρα και τη στιγμή», δήλωσε χαρακτηριστικά.

«Το έχω ξεπεράσει, το έχω αφήσει πίσω και πράγματα που με ενοχλούν, τα διαγράφω κι ασχολούμαι ελάχιστα μαζί τους. Δεν χρειάζεται υπερανάλυση αυτό. Έγιναν κάποια πράγματα και τελείωσε. Είμαστε καλά», συμπλήρωσε.

Τέλος, ο Στάθης Σχίζας ανέφερε από την πλευρά του: «Η ζωή συνεχίζεται κι επιστρέψαμε στην καθημερινότητα, στις δουλειές μας και στο σπίτι μας. Όλα καλά. Δεν μας είχε χωρίσει κάτι σαν ζευγάρι για να μας ενώσει. Όπως ήμασταν, είμαστε».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News