Άντζελα Δημητρίου: «Ο πατέρας μου χτύπαγε την μάνα μου!» - Σοκάρει η τραγουδίστρια με την οικογένεια της

Life
Άντζελα Δημητρίου: «Ο πατέρας μου χτύπαγε την μάνα μου!» - Σοκάρει η τραγουδίστρια με την οικογένεια της

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Έλεγε πάντα “θα έρθω να σας δω”, δεν ερχόταν ή ερχόταν και έκανε διάφορες φασαρίες»

Το βράδυ του Σαββάτου (1/4) στην ψυχαγωγική εκπομπή «Σπίτι με το Mega» έκαναν αφιέρωμα στην Άντζελα Δημητρίου. Η γνωστή τραγουδίστρια εκτός από το να κρατήσει συντροφιά στους τηλεθεατές με τις μουσικές της επιτυχίες, μίλησε και με την Ρούλα Κορομηλά για όλους και για όλα.

Πιο συγκεκριμένα, αναφέρθηκε στην παιδική της ηλικία, όπου ήταν αρκετά δύσκολα ειδικά με τον πατέρα της, ο οποίος χτυπούσε την μητέρα της και όχι μόνο.

//--> //-->

Οι δηλώσεις της Άντζελας Δημητρίου για την οικογένεια της

«Απ’ όταν ήμουν 8 χρονών, ο πατέρας μου ήταν απών. Έλεγε πάντα “θα έρθω να σας δω”, δεν ερχόταν ή ερχόταν και έκανε διάφορες φασαρίες γιατί είχε πρόβλημα υγείας. Όποτε ερχόταν στο σπίτι, μία θα χτύπαγε την μάνα μου και μία θα έσπαγε τα πάντα μέσα στο σπίτι. Εγώ ήμουν μικρή και φοβόμουν πάρα πολύ, πιο πολύ για την μάνα μου.

Ήθελα να προστατεύσω την μητέρα μου και τότε πέρναγε πάντα η αστυνομία περιπολία και κάποια στιγμή ο πατέρας μου είχε πάρει την μητέρα μου την χτυπάει. “Βοήθεια, βοήθεια” φωνάζει η κακομοίρα», ανέφερε αρχικά.

«Έρχεται η αστυνομία, τον παίρνει και φυσικά τον πήγε μέσα για να του πει γιατί κάνει αυτό το πράγμα. “Εγώ είμαι τρελός, έτσι θέλω να κάνω” τους είπε και κάποια στιγμή ο πατέρας μου κλείστηκε στο Δαφνί. Ποτέ όμως δεν έγινε καλά.

Ο μπαμπάς μου ήταν έτσι. Ο μπαμπάς μου ήταν αυτός ο οποίος κάποιες φορές εκμεταλλεύτηκε πάρα πολύ το δικό μου όνομα, σε μεγάλο βαθμό. Έβγαινε στην τηλεόραση, έκρυβε το πρόσωπο του και έλεγε ότι “είμαι ο πατέρας της Άντζελας Δημητρίου”. Δεν ήταν όμως ο πατέρας της Άντζελας Δημητρίου, ήταν ο πατέρας της Αγγελικής Κιουρτσάκη», είπε η Άντζελα Δημητρίου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News