Ανδρέας Μικρούτσικος: Τι απαντά ο δημοσιογράφος που πήρε τη viral συνέντευξη για την Όλγα Τρέμη

Life
Ανδρέας Μικρούτσικος: Τι απαντά ο δημοσιογράφος που πήρε τη viral συνέντευξη για την Όλγα Τρέμη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ο Μιχάλης Ροδόπουλος, που πήρε τη viral συνέντευξη στον Ανδρέα Μικρούτσικο, θέλησε να ξεκαθαρίσει τι ακριβώς συνέβη

Μια αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε ο Ανδρέας Μικρούτσικος στο περιοδικό ΟΚ και τον Μιχάλη Ροδόπουλο.

Μεταξύ άλλων, ο παρουσιαστής αναφέρθηκε στη σχέση του με την Όλγα Τρέμη, όταν ήταν φοιτητής λέγοντας πως ήταν «ο πρώτος της άνδρας», με τη συνέντευξη αυτή να προκαλεί αντιδράσεις.

Μετά τον σάλο, ο Ανδρέας Μικρούτσικος μέσα από την εκπομπή «Super Κατερίνα», ανέφερε πως δεν γνώριζε ότι ηχογραφείται από τον δημοσιογράφο και δεν είδε τη συνέντευξη πριν δημοσιευτεί, σύμφωνα με το fthis.gr.  

Μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ο Μιχάλης Ροδόπουλος, που πήρε τη viral συνέντευξη στον Ανδρέα Μικρούτσικο, θέλησε να ξεκαθαρίσει τι ακριβώς συνέβη.

«Λοιπόν να ξεκαθαρίσουμε για τη #viral συνέντευξη στο νέο τεύχος του OK! Magazine Greece που κυκλοφόρησε χθες Τετάρτη στα περίπτερα... Ούτε μιλήσαμε ιδιωτικά με τον #ΑνδρέαΜικρούτσικο, ούτε διανοήθηκα να τον παγιδεύσω δημοσιεύοντας off the record δηλώσεις του (για την ακρίβεια η περίφημη τελευταία ερώτηση ήταν «Ανδρέα, όντως έκανες ιδαίτερα στην #ΌλγαΤρέμη; », αγνοώντας την προσωπική σχέση τους που μου αποκάλυψε) και επιπλέον, δεν νομίζω ότι πλέον πρέπει να αυτοσυστηθώ ξανά. Η πιάτσα είναι μικρή και όλοι γνωριζόμαστε. Το τηλεφώνημα από τον Ανδρέα μετά τα όσα είπε στον αέρα της εκπομπής #SuperKaterina, κατέληξε με πολλά γέλια και πειράγματα ότι θα ακολουθήσει εξίσου ηχηρό sequel. Αγωνιστικούς χαιρετισμούς στους εισαγγελείς των social media που εντόπισαν τον νέο κατηγορούμενο», έγραψε ο Μιχάλης Ροδόπουλος.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News