Δάκρυσε η Σάρον Στόουν: «Έχασα τη μισή μου περιουσία στην κατάρρευση της Silicon Valley Bank» (vid)

Life
Δάκρυσε η Σάρον Στόουν: «Έχασα τη μισή μου περιουσία στην κατάρρευση της Silicon Valley Bank» (vid)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Αν με ανοίξετε και είναι καρκίνος, σας παρακαλώ να αφαιρέσετε και τα δύο στήθη μου, γιατί δεν είμαι άτομο που με καθορίζει το στήθος μου», είπε ακόμη για τη σοβαρή περιπέτεια της υγείας της η Αμερικανίδα σταρ

Σε αποκαλύψεις για την προσωπική της ζωή προέβη η στο κοινό που έδωσε που παραβρέθηκε στην τελετή του Γυναικείου Ταμείου Έρευνας για τον Καρκίνο (WCRF). Η ηθοποιός αποκάλυψε πως έχασε τη μισή της περιουσία από την πρόσφατη κατάρρευση της Silicon Valley Bank, μίλησε για τον πρόσφατο θάνατο του αδερφού της Πάτρικ Στόουν, και αναφέρθηκε στην περίοδο που πάλευε με τον καρκίνο του μαστού.

Η Στόουν έλαβε το Βραβείο Θάρρους και συμμετείχε στον έρανο που γίνεται στο πλαίσιο της τελετής. Στον λόγο που έβγαλε, η Χολιγουντιανή σταρ ανέφερε, σύμφωνα με δημοσίευμα του «Hollywood Reporter»: «Ξέρω ότι πρέπει να ασχοληθείς για να καταλάβεις πως το να διαχειρίζεσαι χρήματα είναι δύσκολο. Είμαι τεχνικά ηλίθια, αλλά μπορώ να γράψω μια επιταγή. Και αυτή τη στιγμή ξέρω τι συμβαίνει. Μόλις έχασα τα μισά λεφτά μου σε αυτό το τραπεζικό πράγμα και αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα ερχόμουν».

Η Στόουν συνέχισε λέγοντας ότι η παρουσία της στον έρανο έρχεται μετά τον πρόσφατο θάνατο του αδερφού της Πάτρικ Στόουν σε ηλικία 57 ετών λόγω καρδιακής νόσου.

«Ο αδερφός μου μόλις πέθανε και αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα ήμουν εδώ. Δεν είναι εύκολη στιγμή για κανέναν από εμάς. Είναι μια δύσκολη στιγμή για όλο τον κόσμο, αλλά σας λέω, δεν αφήνω κανέναν πολιτικό να μου πει τι μπορώ και τι δεν μπορώ να κάνω», είπε και πρόσθεσε: «Πώς μπορώ και πώς δεν μπορώ να ζήσω, και ποια είναι η αξία της ζωής μου και ποια δεν είναι. Σηκωθείτε λοιπόν. Σηκωθείτε και πείτε τι αξίζετε. Σας προκαλώ. Αυτό είναι το θάρρος».

Τέλος, η ηθοποιός αναφέρθηκε στην περίοδο που πάλευε με τον καρκίνο του μαστού, αφού ανακάλυψε έναν μεγάλο όγκο στο στήθος της. Όπως ευτυχώς διαπιστώθηκε αργότερα, ο όγκος ήταν καλοήθης, αλλά είχε ως αποτέλεσμα η ηθοποιός να υποβληθεί σε επανορθωτική επέμβαση το 2001.

https://twitter.com/chrissgardner/status/1636630089516589056

«Αυτές οι μαστογραφίες δεν είναι διασκεδαστικές. Πήγα στο νοσοκομείο λέγοντας: "Αν με ανοίξετε και είναι καρκίνος, σας παρακαλώ να αφαιρέσετε και τα δύο στήθη μου", γιατί δεν είμαι άτομο που με καθορίζει το στήθος μου», μοιράστηκε η Στόουν.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News