Βάνα Μπάρμπα: Δεν θα είναι υποψήφια στις εκλογές λόγω προβλήματος υγεία της

Life
Βάνα Μπάρμπα: Δεν θα είναι υποψήφια στις εκλογές λόγω προβλήματος υγεία της

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ένα πρόβλημα υγείας ανάγκασε τη Βάνα Μπάρμπα να μην λάβει μέρος στις προσεχείς εκλογές, όπως εξομολογήθηκε η ηθοποιός

Σε ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζει με την υγεία της αναφέρθηκε η Βάνα Μπάρμπα, γνωστοποιώντας ότι λόγω αυτού δεν δηλώνει υποψηφιότητα στις εκλογές.

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ, από το αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος η ηθοποιός δήλωσε ότι επέστρεψε από ένα ταξίδι στη Ρώμη, όπου είχε πάει για ιατρικούς λόγους. «Είχα πάει με την κόρη μου στη Ρώμη και ήταν πολύ όμορφα. Πήγα για ιατρικούς λόγους, πήρα τη γνώμη κι άλλων ανθρώπων και ευτυχώς τα πράγματα πάνε καλά με την υγεία μου, αλλά δεν θέλω να πω κάτι άλλο. Το ταξίδι συνέπεσε με τα γενέθλιά μου.

Όσο μεγαλώνουν τα παιδιά παίρνουν το δρόμο τους. Δεν μας ανήκουν, εμείς ακολουθούμε από πίσω με την αγάπη μας. Η Φαίδρα ακούει τη γνώμη μου για τα προσωπικά της», είπε αρχικά η Βάνα Μπάρμπα.

Παράλληλα, η Βάνα Μπάρμπα ανέφερε ότι λόγω του προβλήματος υγείας που αντιμετωπίζει δεν έχει τις δυνάμεις να είναι υποψήφια στις εκλογές και προς το παρόν αυτό που θα ήθελε να συμβεί είναι η τηλεοπτική της επιστροφή.

«Έχει προκύψει αυτό το θέμα με την υγεία μου και δεν έχω το σθένος να ασχοληθώ για να είμαι υποψήφια στις εκλογές. Θέλει πολύ τρέξιμο. Θα είμαι όπως όλοι οι Έλληνες θα αγωνιστώ να πάνε τα πράγματα καλά. Να μείνει η κυβέρνηση που έχουμε. Αλλά εγώ δεν θα μπορέσω. Θέλω να κάνω ένα comeback στην τηλεόραση στα όρια που μπορώ», σημείωσε.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News