Αυτή είναι η νέα σύντροφος του Νίκου Οικονομόπουλου - Είναι μαζί 6 μήνες

Life
Αυτή είναι η νέα σύντροφος του Νίκου Οικονομόπουλου - Είναι μαζί 6 μήνες

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το μοντέλο και ο τραγουδιστής ερωτεύτηκαν στα γυρίσματα του βιντεοκλίπ του τραγουδιού που κυκλοφόρησε πρόσφατα, «Πρέπει, δεν πρέπει», στη Γαλλία

Ο Νίκος Οικονομόπουλος αποφεύγει να αναφέρεται δημόσια στις σχέσεις του, κρατώντας την προσωπική του ζωή, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Τον τελευταίο καιρό, ωστόσο, δημοσιεύματα ήθελαν τον λαϊκό τραγουδιστή να έχει βρει νέα σύντροφο και να είναι ξανά σε σχέση. Πρόκειται για την Ασημένια Καμτσή, σύμφωνα με πληροφορίες που μεταφέρει ρεπορτάζ της εκπομπής «Πρωινό μας».

Το μοντέλο και ο τραγουδιστής ερωτεύτηκαν, κατά τις ίδιες πληροφορίες, στα γυρίσματα του βιντεοκλίπ του τραγουδιού που κυκλοφόρησε πρόσφατα, «Πρέπει, δεν πρέπει», στη Γαλλία.

//--> //-->

Είναι μαζί έξι μήνες, ενώ η Ασημένια Καμτσή πηγαίνει τακτικά στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται ο σύντροφός της για να τον απολαύσει στη σκηνή, σύμφωνα με το protothema.gr. Και οι δύο επιθυμούν να κρατηθεί η σχέση τους σε χαμηλούς τόνους, την ίδια ώρα που κανένας από τους δύο δεν έχει παραδεχτεί επίσημα ότι είναι ζευγάρι.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News