Αποκάλυψη από τον Βασίλη Μπισμπίκη - Αυτός είναι ο λόγος που δεν τον πήραν στο Εθνικό Θέατρο

Life
Αποκάλυψη από τον Βασίλη Μπισμπίκη - Αυτός είναι ο λόγος που δεν τον πήραν στο Εθνικό Θέατρο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο ηθοποιός που το τελευταίο διάστημα βρίσκεται στην επικαιρότητα λόγο της σχέσης του με την Δέσποινα Βανδή μίλησε για τις κινητοποιήσεις των ηθοποιών ενώ αποκάλυψε και το λόγο που δεν τον πήραν στο Εθνικό ενώ όπως είπε το ήθελαν

Καλεσμένος στην εκπομπή της Δώρας Αναγνωστοπούλου "Mega Stories" ήταν το βράδυ της Δευτέρας ο Βασίλης Μπισμπίκης, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στις κινητοποιήσεις των ηθοποιών ενώ αποκάλυψε και τον λόγο που δεν τον πήραν στο Εθνικό Θέατρο.

«Αντιδράμε για την ηθική και την αξιοπρέπεια, των ανθρώπων που σπουδάσαμε και περάσαμε χρόνια μέσα σε σχολές για να πάρουμε το πτυχίο του ηθοποιού και πλέον δεν υφίσταται αυτό το πράγμα, γίνεται χαρτί Λυκείου. Πάνω από αυτό νιώθεις ότι αυτοί οι άνθρωποι που έχουν την ευθύνη για όλο αυτό, δεν σε σέβονται» ανέφερε ο ηθοποιός και συνέχισε λέγοντας «Όσο περνάει ο καιρός αυτό που βλέπουμε όλο και περισσότερο είναι ότι απαξιώνουν τον πολιτισμό και την υποκριτική. Δεν σε ακούνε κιόλας να μιλήσεις. Σε απαξιώνουν και αυτό είναι το χειρότερο. Αυτό είναι που σε κάνει να είσαι στα κάγκελα. Οι καταλήψεις και οι διαδηλώσεις είναι μια από τις λύσεις. Και το θέατρο να κλείσει και η τηλεόραση και οι ηθοποιοί να απεργήσουν. Είναι λύσεις. Είναι ένας τρόπος για να πιέσεις μια κατάσταση».

//--> //-->

Ο Βασίλης Μπισμπίκης αποκάλυψε μάλιστα πως δεν έχει τελειώσει το Λύκειο και αυτός ήταν και ο λόγος που δεν το πήραν στο Εθνικό: «Είμαι ένας άνθρωπος που δεν έχει τελειώσει το Λύκειο, αλλά το Γυμνάσιο. Μέσα από τα εξαιρετικά ταλέντα του υπουργείου Πολιτισμού έδωσα εξετάσεις και πέρασα σε μια ιδιωτική σχολή και πήρα το πτυχίο του ηθοποιού. Δεν μπήκα στο Εθνικό, ενώ με ήθελαν ως ταλέντο, επειδή δεν είχα τελειώσει το Λύκειο. Τώρα σου λένε και να έχεις τελειώσει, είναι σαν να έχεις χαρτί Λυκείου. Δεν είναι παράλογο αυτό»;

Αναφερόμενος στις κινητοποιήσεις, σημείωσε: «Δεν είναι για το χρήμα αυτό που γίνεται για να πάρουμε 170 ευρώ παραπάνω. Είναι απέναντί σου κάποιοι άνθρωποι που κάνουν πόλεμο στον πολιτισμό και στην Τέχνη. Έχουν βεντέτα, πόλεμο μαζί μας. Θα το πάμε στα άκρα, με κινητοποιήσεις, απεργίες, να μας ακούσουν πραγματικά. Για μένα μια πρόταση θα ήταν να μη συμμετέχουν οι καλλιτέχνες στο Φεστιβάλ των Αθηνών. Να μη γίνει καθόλου. Δεν είναι πληγή να μην μας αναγνωρίζουν τα πτυχία; Πρέπει να τα βάλουμε σε μια ζυγαριά. Διεκδικούμε κάτι. Είναι σημαντικό για τους νέους, αυτοί είναι το μέλλον… Πρέπει να γίνει τώρα μια θυσία».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News