Η δωρεά που ανέφερε η Πάολα και τι είπε ο διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας(vid)

Life
Η δωρεά που ανέφερε η Πάολα και τι είπε ο διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας(vid)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τι ακριβώς συμβαίνει

'Είμαι άνθρωπος γενναίος και δε θα μασούσα να χάσω τα χρήματά μου απόψε. Όμως, ήρθα εδώ και θέλω τα χρήματα που θα ερχόντουσαν στο καμαρίνι μου, αύριο να φύγουνε για το νοσοκομείο της Λάρισας", ανέφερε η Πάολα το βράδυ του Σαββάτου (4/3), στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται.

 Υπενθυμίζεται ότι η τραγουδίστρια εμφανίστηκε στην πίστα και ανακοίνωσε στο κοινό πως με αφορμή την τραγωδία στα Τέμπη, θα διαθέσει χρήματα στο νοσοκομείο της Λάρισας.

Ο διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου της Λάρισας όμως απάντησε μέσω του «Mega Καλημέρα» για τη δωρεά που ανέφερε η Πάολα ότι θα κάνει.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής, ο διοικητής του νοσοκομείου είπε κατηγορηματικά ότι ούτε η γνωστή τραγουδίστρια ούτε κάποιο πρόσωπο από το περιβάλλον της δεν έχει επικοινωνήσουν μαζί του ή με κάποιο μέλος της διοίκησης για να εκδηλώσουν ενδιαφέρον να κάνουν κάποια δωρεά.

Ακόμη, εξήγησε πως έχει η διαδικασία των δωρεών στα νοσοκομεία. Ο ιδιώτης που επιθυμεί να κάνει δωρεά σε κάποιο νοσοκομείο εκδηλώνει την πρόθεσή του και ενημερώνει το νοσοκομείο για το ύψος του ποσού που μπορεί να διαθέσει. Στη συνέχεια το νοσοκομείο ενημερώνει τον ιδιώτη σχετικά με τα υλικά που θα μπορούσε να αγοράσει με τα χρήματα που σκοπεύει να διαθέσει και στη συνέχεια ο ιδιώτης συμπληρώνει ειδικό έντυπο δωρεάς. Έπειτα, το διοικητικό συμβούλιο συνεδριάζει κι αποφασίσει εάν θα δεχτεί τη δωρεά.

https://player.glomex.com/integration/1/iframe-player.html?integrationId=4059a01hkr65z550&playlistId=v-cr0t97kd7zuh

Την ίδια στιγμή πρόσωπο από το περιβάλλον της Πάολας ξεκαθάρισε πως η τραγουδίστρια σκοπεύει να διαθέσει χρήματα για τους ανθρώπους που νοσηλεύονται στη ΜΕΘ του νοσοκομείου Λάρισας και στις οικογένειές τους και για να προχωρήσουν σε αυτό τον σκοπό έχουν ήδη επικοινωνήσει με δικηγόρο.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News