Σούπερ Κική: Δημοσίευσε στο Instagram φωτογραφίες της κακοποιημένης φίλης της

Life
Σούπερ Κική: Δημοσίευσε στο Instagram φωτογραφίες της κακοποιημένης φίλης της

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Κική Λιτσάκη γνωστή και ως "Σούπερ Κική" αποφάσισε να τοποθετηθεί μέσω σχετικά με την τριήμερη κράτησή της στα κρατητήρια.

Σε βίντεο που ανήρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Σούπερ Κική, αναφέρθηκε στο περιστατικό που την οδήγησε στο κρατητήριο και για το οποίο αφέθηκε ελεύθερη με περιοριστικούς όρους. Παράλληλα, δημοσίευσε και φωτογραφίες από την κακοποίηση της φίλης της.

"Καλησπέρα σε όλους! Είμαι η Σούπερ Κική για όλους όσους δεν τους θυμούνται και το λένε λάθος και είμαι εδώ για να απολογηθώ και να μιλήσω για τα αυτονόητα. Πριν 12 χρόνια γνωρίστηκα με την Αντρέα στη φυλακή, όπου εκεί γέννησε και της βάφτισα και το παιδί", είπε χαρακτηριστικά.

Έπειτα, πρόσθεσε πως «βγαίνοντας πήγαμε στο πρόγραμμα απεξάρτησης, όπου εκεί γνώρισε αυτόν και έκαναν ερωτική σχέση. Δεν θα κάτσω να φτιάξω σήριαλ του Παπακαλιάτη, ούτε θα πω λεπτομέρειες, θα σας δείξω φωτογραφίες που μιλάνε από μόνες τους…».

«Αν όμως είχε συμβεί μια συνηθισμένη γυναικοκτονία απλά θα προσθέτατε την Αντρέα στον αριθμό των γυναικοκτονιών στο καταστατικό που υπάρχει στην Ελλάδα. Σωστά; Υπάρχουν τουλάχιστον τέσσερις μηνύσεις εις βάρος του από την ίδια που δεν έχει γίνει τίποτα. Τέλος να σας πω ότι εγώ και θα το ξανακάνω και θα το ξαναέκανα όσες φορές ακόμη χρειαστεί και με όποιον τρόπο για να υποστηρίξω τον οποιονδήποτε φίλο μου. Ευχαριστώ και αυτούς που δεν μας στηρίζουν, τα φιλιά μου», ανέφερε στη συνέχεια.

Οι φωτογραφίες σοκ που δημοσίευσε

H Σούπερ Κική μοιράστηκε μερικές φωτογραφίες στις οποίες απεικονίζεται η φίλη της έπειτα από επιθέσεις που είχε δεχθεί από τον πρώην σύντροφό της.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News