Ευγενία Σαμαρά: «Υπάρχουν περίοδοι που αισθάνομαι χάλια, άσχημη και ατάλαντη» (vid)

Life
Ευγενία Σαμαρά: «Υπάρχουν περίοδοι που αισθάνομαι χάλια, άσχημη και ατάλαντη» (vid)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η «Στέλλα», η δικηγορίνα του «Σασμού»… κατά κόσμον Ευγενία Σαμαρά παραχώρησε συνέντευξη, όπου μίλησε για τις ανασφάλειές της

Η «Στέλλα», η δικηγορίνα του «Σασμού»… κατά κόσμον Ευγενία Σαμαρά παραχώρησε συνέντευξη στο κρατικό κανάλι, όπου μίλησε για την κρίση ηλικίας που βίωσε φέτος, το τι την έκανε να ξεκινήσει την ψυχοθεραπεία αλλά και τις δύσκολες περιόδους που περνά κατά διαστήματα με την εμφάνισή της.

//--> //-->

«Πέρασα μία φάση που με ενοχλούσε η ερώτηση: πότε θα παντρευτείς; Έχει να κάνει με το πώς βλέπω εγώ τα πράγματα. Πλέον δεν μπορεί να με ενοχλήσει ή να με ταράξει κάτι που στην ουσία δεν με αφορά. Κοινωνικά, βέβαια, είναι άσχημο, μας πάει πίσω», ανέφερε η Ευγενία Σαμαρά και συνέχισε:

«Έχω πάρα πολλές ευάλωτες στιγμές, στιγμές ανασφάλειας. Πλέον το αγκαλιάζω πιο εύκολα απ’ ό,τι παλιά. Δεν μπορούσα να το δεχθώ πολύ.

Τώρα είμαι στη φάση που λέω ότι ΟΚ, περνάω μία περίοδο που δεν είμαι καλά, που δεν αισθάνομαι δυνατή, που αισθάνομαι άσχημη, ατάλαντη, όλα. Θα ξυπνήσω μία άλλη μέρα και θα ’ναι πολύ καλύτερα, δεν πειράζει».

Μάλιστα, δε διστάζει να εξομολογηθεί πως έπαθε κρίση ηλικίας, ενώ αποκαλύπτει και τον λόγο που την οδήγησε στο κρεβάτι της ψυχοθεραπείας.

«Έπαθα κρίση ηλικίας για πρώτη φορά φέτος, στα 35 μου. Στο κομμάτι της μητρότητας, ένα άγχος… Μου έφυγε όμως», τόνισε η ηθοποιός, για να καταλήξει:

«Είχα μία περιέργεια σε σχέση με τη ζωή μου και τα μοτίβα που ακολουθώ. Δεν καταλάβαινα γιατί κάνω κάποιες επιλογές. Έτσι κάπως ξεκίνησα να ψάχνομαι και δεν θέλω να σταματήσει αυτή η διαδικασία».

(Πηγή φωτογραφίας: Facebook)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News