Ελ. Ψυχούλη: «Έχω ζήσει one night stand για το οποίο μπορώ να γράψω μυθιστόρημα»

Life
Ελ. Ψυχούλη: «Έχω ζήσει one night stand για το οποίο μπορώ να γράψω μυθιστόρημα»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Μπορώ να γράψω ταινία, μυθιστόρημα. Υπέροχα, ποιητικά πράγματα, εξωφρενικά! Δεν το πίστευα ότι το έζησα. Αν συνεχιζόταν θα είχε χάσει τη γοητεία του», είπε η Ελένη Ψυχούλη σε συνέντευξή της

Αποκαλυπτική ήταν η Ελένη Ψυχούλη σε συνέντευξη που παραχώρησε στο κρατικό κανάλι, στην οποία αναφέρθηκε, ανάμεσα σε άλλα, για τον έρωτα και πώς την εμπνέει ως συγγραφέα.

Η Ελένη Ψυχούλη αποκάλυψε πως ένας έρωτας της μιας βραδιάς που βίωσε στο παρελθόν τη συνεπήρε τόσο που θα μπορούσε να γράψει «ολόκληρο μυθιστόρημα για αυτό», όπως είπε χαρακτηριστικά στη συνέντευξη που έδωσε ως καλεσμένη στο «Στούντιο 4».

«Μπορεί να γράψω ταινία, μυθιστόρημα. Υπέροχα, ποιητικά πράγματα, εξωφρενικά! Δεν το πίστευα ότι το έζησα. Μήπως το ονειρεύτηκα; Αν συνεχιζόταν θα είχε χάσει τη γοητεία του, δε θα το συζητούσαμε τώρα. Σήμερα δεν ξέρω, υπάρχουνε; Απέχω», ήταν τα λόγια της για την εμπειρία της με ένα one night stand. 

//--> //-->

Στη συνέχεια, μίλησε για το παρελθόν λέγοντας: «Τότε έγραφα σε ό,τι υπήρχε στο περίπτερο. Θυμάμαι ότι την τελευταία εποχή που έγραφα αυτά ήταν πολύ της μόδας η σχέση με νεότερους. Ξέρετε πώς πηγαίνουν αυτά. Τότε ήταν η Άννα Βίσση που τα είχε φτιάξει με κάποιον ή η Madonna, δε θυμάμαι. Οπότε ξαφνικά το τι κάνει η κάθε σταρ γίνεται μόδα και δίνει αφορμή για συζήτηση».

Μάλιστα, όπως είπε η Ελένη Ψυχούλη και η ίδια είχε σχέση με νεότερό της άνδρα. «Αυτό έπαιζε πάρα πολύ και επειδή τα είχα κι εγώ τότε με νεότερο ήταν βιωμένη εμπειρία. Πιστεύω ότι η σχέση με νεότερο είναι μονόδρομος, δεν αλλάζουν αυτά. Όταν μεγαλώνεις, είναι πολύ καλύτερο να είσαι με κάποιον μικρότερο και αντίστροφα ο μικρότερος είναι ωραίο να είναι με μεγαλύτερο».

Τέλος, η Ελένη Ψυχούλη είπε: «Είναι θέμα χαρακτήρα και πόσο ανοιχτός είσαι να αγαπήσεις. Ο έρωτας, εντάξει, είναι κατακούτελος, δεν τον αποφεύγεις. Με την αγάπη τι γίνεται; Είναι άνθρωποι που έχουν την ικανότητα να αγαπήσουν περισσότερο κι άλλοι που τυχαίνει να συμβαδίσουν. Το διαφορετικό έχει πιο πολύ σασπένς, έρχεται ένας νέος κόσμος».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News